Pretty Little Liars

8.4 / 10
44 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tyler Blackburn keert terug naar Rosewood

Nadat Ravenswood was gecanceld was het niet duidelijk wat er zou gebeuren met Caleb Rivers (Tyler Blackburn). Nu weten we dat wel; ABC heeft verklaard dat Tyler Blackburn zal terugkeren naar Pretty Little Liars. Blackburn zal in het vijfde seizoen terugkeren als vast castlid Caleb Rivers.

ABC Family verklaarde: “Blackburns' karakter Caleb Rivers zal terugkeren naar Rosewood en terugkeren in het leven van zijn ex, Hanna, en haar mede leugenaars. Hij zal vroeg in het seizoen terugkeren als een volwaardig castlid.”

Caleb Rivers verliet Pretty Little Liars in het vierde seizoen tijdens een speciale Halloween aflevering. Hij was hoofdrolspeler in Ravenswood tot deze na tien afleveringen werd gecanceld.

Het vijfde seizoen van Pretty Little Liars zal op 10 juni in première gaan.
Vorige aflevering
Til DeAth Do Us Part
07x20
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_anonymous
15 mrt 2014 22:38 -
beter voor hem, kan toch niet hanna achter laten!!
Reageer
avatar_anonymous
15 mrt 2014 23:30 -
Hmmm oke. Was een beetje blij dat hij weg was. Vond hem niet echt leuk/interessant in PLL.
Reageer
John Doe
Meike (gast)
20 apr 2014 20:06 -
Jaaaa , super blij dat hij terugkomt!
Haleb moet echt weer bij elkaar komen.

en caleb is knap.
Reageer
John Doe
merel (gast)
20 mei 2014 18:29 -
WANNEEEEER KOMT SEIZOEN 5 OP NETFLIX?????? I'M A BIG FAN <3
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
De corona-crisis raakt iedereen. Van de kleine zelfstandige tot de huisvrouw/man tot de directeur m/v. Maar ook in televisieland ontkomen ze niet aan het virus direct of indirect.
Vandaag, 11:00
In week 13, van 23 tot en met 29 maart is er weinig veranderd in Nederland, de stranden, straten, scholen, winkels, bossen en pleinen bleven leeg. Maar in serieland vonden er wel wat veranderingen plaats. Verschuivingen van start- en/of premièredatums.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld: lege supermarkt-schappen, straten en pleinen. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe vul je je tijd? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 15:00
4
Netflix heeft een vierde seizoen van de animatieserie Castlevania aangekondigd.
Gisteren, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
zaterdag, 16:00