Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Pretty Little Liars krijgt vijfde seizoen en spin-off

ABC meldt vandaag dat Pretty Little Liars een spin-off krijgt, getiteld 'Ravenswood'. Ravenswood is een stad vlakbij Rosewood. De stad lijdt al generaties lang onder een vloek. Vijf vreemdelingen voelen zich plotseling verbonden door deze fatale vloek en voelen de noodzaak om te graven in de mysterieuze en vreselijke geschiedenis van de stad voordat het voor elk van hun te laat is. De nieuwe serie zal in première gaan in oktober na de jaarlijkse halloween special van Pretty Little Liars. Tijdens de special zullen Ravenswood en zijn bewoners geïntroduceerd worden.

Dit is de tweet waarmee I. Marlene King, de co-producer van de Pretty Litte Liars serie het goede nieuws met een mysterieus tintje melde:


Maar de serie krijgt niet alleen een spin-off. Vanavond is namelijk ook aangekondigd dat de serie een vijfde seizoen zal krijgen. Hoewel in het begin van de serie nog aangegeven werd dat de serie in vier seizoenen opgenomen zou worden, worden dit er nu dus vijf. Seizoen vier van Pretty Little Liars start op 11 juni 2013.

Bekijk hieronder de eerste promo voor de spin-off: Ravenswood
Video on youtube
Vorige aflevering
Til DeAth Do Us PArt
Til DeAth Do Us PArt
07x20
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_Linda60
26 maa 2013 22:12 -
Als Ravenswood net zo goed is als Pretty little lairs dan ga ik zeker kijken.en ik ben heel blij dat Pretty little liars n 5e seizoen krijgt.super super.ik vind het zo knap hoe ze het verhaal van PLL zo spannend kunnen houden.
Reageer
avatar_anonymous
27 maa 2013 00:37 -
Vond 'Pretty Little Liars' in het begin wisselvallig maar het 2de seizoen was stukken beter en geniet ook meer van het 3de. Hoorde vandaag liedjes van Caro Emerald in een aflevering. Ga 'Ravenswood' zeker kijken, leuk gepland samen met de PLL-Halloween special.
Reageer
avatar_anonymous
27 maa 2013 08:47 -
Geweldig nieuws! Ik kan niet wachten!
Reageer
avatar_anonymous
27 maa 2013 15:36 -
super kan niet wachten !!
Reageer
avatar_Samiiaa
19 aug 2013 03:18 -
Weet nou niet of ik nou zo blij ben om de 5e seizoen. Dat betekend dus nog langer wachten om te weten wie A is..
Reageer
Pretty Little Liars