Pretty Little Liars: The Perfectionists

7.9 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Pretty Little Liars: The Perfectionists gecanceld door Freeform

Pretty Little Liars: The Perfectionists is een Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. De serie ging in première in maart 2019 en het eerste seizoen bestond uit tien afleveringen.

Pretty Little Liars: The Perfectionists speelt zich af in Beacon Heights. Daar lijkt alles onder controle. Maar niets in Beacon Heights is zoals het lijkt. De stress om perfect te zijn, leidt tot de eerste moord in de stad. Achter elke Perfectionist zit een geheim, een leugen en een noodzakelijk alibi. In Pretty Little Liars: The Perfectionists zien zien we twee personages terug uit de originele serie Pretty Little Liars: Alison en Mona, gespeeld door Sasha Pieterse en Janel Parrish. Het verhaal is opnieuw gebaseerd op een boek van Sara Sheperd.

Freeform heeft ervoor gekozen om Pretty Little Liars: The Perfectionists niet te vernieuwen met een tweede seizoen. Het eerste seizoen heeft te weinig kijkers getrokken. Gemiddeld 260.000 kijkers in heel Noord-Amerika is natuurlijk wel erg weinig. Ook bleek Netflix niet bereid de serie wereldwijd te vertonen, terwijl de originele serie Pretty Little Liars daar wel te bekijken is.

Vorige aflevering
Enter the Professor
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_H3nDri3
28 sep 2019 11:28 -
Geen probleem mee. Had absoluut niet hetzelfde niveau en feeling als PLL.
Reageer

Laatste nieuws

De populaire medische dramaserie Grey's Anatomy van de Amerikaanse zender ABC komt in januari weer bij Net5 terug op de dinsdagavond.
Vandaag, 16:00
Het derde en tevens laatste seizoen van de veelgeprezen BNNVARA/NTR-dramaserie Hollands Hoop start in februari 2020.
Vandaag, 15:00
1
The Irishman is een Amerikaanse misdaadfilm van Netflix onder regie van Martin Scorsese.
Vandaag, 14:00
4
Het tweede seizoen van de DC Universe superheldenserie Titans (2018) zal aan het begin van 2020 bij Netflix te zien zijn.
Vandaag, 13:00
3
Het nieuwe jaar zal goed van start gaan. How to Get Away with Murder seizoen vijf zal in januari van start gaan bij Netflix.
Vandaag, 12:00
Stargirl is een nieuwe Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW en DC Universe, die in het tweede kwartaal van 2020 zal verschijnen.
Vandaag, 11:00