Pretty Little Liars: The Perfectionists

8,0 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Pretty Little Liars: The Perfectionists gecanceld door Freeform

Pretty Little Liars: The Perfectionists is een Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. De serie ging in première in maart 2019 en het eerste seizoen bestond uit tien afleveringen.

Pretty Little Liars: The Perfectionists speelt zich af in Beacon Heights. Daar lijkt alles onder controle. Maar niets in Beacon Heights is zoals het lijkt. De stress om perfect te zijn, leidt tot de eerste moord in de stad. Achter elke Perfectionist zit een geheim, een leugen en een noodzakelijk alibi. In Pretty Little Liars: The Perfectionists zien zien we twee personages terug uit de originele serie Pretty Little Liars: Alison en Mona, gespeeld door Sasha Pieterse en Janel Parrish. Het verhaal is opnieuw gebaseerd op een boek van Sara Sheperd.

Freeform heeft ervoor gekozen om Pretty Little Liars: The Perfectionists niet te vernieuwen met een tweede seizoen. Het eerste seizoen heeft te weinig kijkers getrokken. Gemiddeld 260.000 kijkers in heel Noord-Amerika is natuurlijk wel erg weinig. Ook bleek Netflix niet bereid de serie wereldwijd te vertonen, terwijl de originele serie Pretty Little Liars daar wel te bekijken is.

Vorige aflevering
Enter the Professor
Enter the Professor
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
28 sep 2019 11:28 -
Geen probleem mee. Had absoluut niet hetzelfde niveau en feeling als PLL.
Reageer

Laatste nieuws

Freeform zorgt voor wat extra hitte deze zomer. Ze hebben de startdatums aangekondigd van drie series.
Vandaag, 16:00
Lisey's Story, misschien wel Stephen King's meest persoonlijke seriebewerking, gaat volgende maand in première bij Apple TV+. Bekijk vast de eerste beelden in de trailer.
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Netflix heeft bekend gemaakt dat het tweede deel van Lupin begin volgende maand van start gaat. Daarnaast heeft de streamingservice de eerste beelden gedeeld.
Vandaag, 10:00
1
FOX heeft een dramaserie gecanceld en een komedieserie vernieuwd. Andere FOX series wachten nog op nieuws.
Gisteren, 16:00
2
Het tiende, tevens laatste seizoen, van Hawaii Five-0 verschijnt eind deze maand bij Videoland. De serie werd vorig jaar beëindigd.
Gisteren, 15:00
1