Pretty Little Liars: The Perfectionists

8.1 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Pretty Little Liars: The Perfectionists gecanceld door Freeform

Pretty Little Liars: The Perfectionists is een Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. De serie ging in première in maart 2019 en het eerste seizoen bestond uit tien afleveringen.

Pretty Little Liars: The Perfectionists speelt zich af in Beacon Heights. Daar lijkt alles onder controle. Maar niets in Beacon Heights is zoals het lijkt. De stress om perfect te zijn, leidt tot de eerste moord in de stad. Achter elke Perfectionist zit een geheim, een leugen en een noodzakelijk alibi. In Pretty Little Liars: The Perfectionists zien zien we twee personages terug uit de originele serie Pretty Little Liars: Alison en Mona, gespeeld door Sasha Pieterse en Janel Parrish. Het verhaal is opnieuw gebaseerd op een boek van Sara Sheperd.

Freeform heeft ervoor gekozen om Pretty Little Liars: The Perfectionists niet te vernieuwen met een tweede seizoen. Het eerste seizoen heeft te weinig kijkers getrokken. Gemiddeld 260.000 kijkers in heel Noord-Amerika is natuurlijk wel erg weinig. Ook bleek Netflix niet bereid de serie wereldwijd te vertonen, terwijl de originele serie Pretty Little Liars daar wel te bekijken is.

Vorige aflevering
Enter the Professor
Enter the Professor
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_H3nDri3
28 sep 2019 11:28 -
Geen probleem mee. Had absoluut niet hetzelfde niveau en feeling als PLL.
Reageer

Laatste nieuws

Actrice Lesley Manville (Love Life (2020)) neemt het stokje over van Helena Bonham Carter (Love, Nina) voor het vijfde en laatste seizoen van The Crown.
Vandaag, 11:00
De Amerikaanse horrorserie Lovecraft Country gaat in augustus in première bij HBO. Onder andere J.J. Abrams en Jordan Peele produceren de serie.
Vandaag, 10:00
1
De Britse misdaadserie Vienna Blood, met Matthew Beard (Kiss Me First), is vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:58
Een week waarin sommige netwerken bekend hebben gemaakt welke pilots er zullen worden opgenomen. Mocht je nieuws hebben gemist, lees het in het overzicht van 29 juni - 5 juli.
Gisteren, 09:00
Het tweede seizoen van de Canadese misdaadserie Hudson & Rex, gebaseerd op Inspector Rex, verschijnt eind juli op Videoland.
zondag, 11:00