Pretty Little Liars: The Perfectionists

8.1 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer van Pretty Little Liars: The Perfectionists

Pretty Little Liars: The Perfectionists is een nieuwe Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. De serie gaat in première op 20 maart 2019.

De serie is een spin-off van Pretty Little Liars en Janel Parrish en Sasha Pieterse keren terug in de serie als acteurs. Pretty Little Liars: The Perfectionists speelt zich af in Beacon Heights. Daar lijkt alles onder controle. Maar niets in Beacon Heights is zoals het lijkt. De stress om perfect te zijn leidt tot de eerste moord in de stad. Achter elke Perfectionist zit een geheim, een leugen en een noodzakelijk alibi.

I. Marlene King is opnieuw betrokken als producent en scenarist. Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen en is vanaf 20 maart te zien op zender Freeform. Pretty Little Liars: The Perfectionists is net als Pretty Little Liars gebaseerd op een boek van Sara Shepard. Of Pretty Little Liars: The Perfectionists binnenkort ook naar Nederland komt is nog niet bekend. Alle zeven seizoenen van Pretty Little Liars zijn momenteel al wel te zien op Netflix.

Vorige aflevering
Enter the Professor
Enter the Professor
01x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_renzoroy
06 feb 2019 17:03 -
PLL was wel een leuke serie, ging alleen net wat te lang door. Ben benieuwd :)
Reageer
avatar_sarlottje
06 feb 2019 17:43 -
Ik heb nog nooit pll gekeken, maar wat maakt die serie eigenlijk nou zo leuk?
Reageer
avatar_H3nDri3
06 feb 2019 19:37
Lastig uit te leggen. Dacht dat dit echt iets zou zijn voor tienermeisjes, maar heb me er als man prima mee vermaakt.
Reageer
avatar_sarlottje
06 feb 2019 19:45
Misschien moet ik me er dan ook maar eens aan wagen! Bedankt voor het antwoorden ;)
Reageer

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00