Pretty Little Liars: The Perfectionists

8,0 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer van Pretty Little Liars: The Perfectionists

Pretty Little Liars: The Perfectionists is een nieuwe Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. De serie gaat in première op 20 maart 2019.

De serie is een spin-off van Pretty Little Liars en Janel Parrish en Sasha Pieterse keren terug in de serie als acteurs. Pretty Little Liars: The Perfectionists speelt zich af in Beacon Heights. Daar lijkt alles onder controle. Maar niets in Beacon Heights is zoals het lijkt. De stress om perfect te zijn leidt tot de eerste moord in de stad. Achter elke Perfectionist zit een geheim, een leugen en een noodzakelijk alibi.

I. Marlene King is opnieuw betrokken als producent en scenarist. Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen en is vanaf 20 maart te zien op zender Freeform. Pretty Little Liars: The Perfectionists is net als Pretty Little Liars gebaseerd op een boek van Sara Shepard. Of Pretty Little Liars: The Perfectionists binnenkort ook naar Nederland komt is nog niet bekend. Alle zeven seizoenen van Pretty Little Liars zijn momenteel al wel te zien op Netflix.

Vorige aflevering
Enter the Professor
Enter the Professor
01x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_renzoroy
06 feb 2019 17:03 -
PLL was wel een leuke serie, ging alleen net wat te lang door. Ben benieuwd :)
Reageer
avatar_sarlottje
06 feb 2019 17:43 -
Ik heb nog nooit pll gekeken, maar wat maakt die serie eigenlijk nou zo leuk?
Reageer
avatar_anonymous
06 feb 2019 19:37
Lastig uit te leggen. Dacht dat dit echt iets zou zijn voor tienermeisjes, maar heb me er als man prima mee vermaakt.
Reageer
avatar_sarlottje
06 feb 2019 19:45
Misschien moet ik me er dan ook maar eens aan wagen! Bedankt voor het antwoorden ;)
Reageer

Laatste nieuws

De driedelige boekenreeks Invisible Life van E. Lynn Harris uit 1991 wordt door HBO bewerkt tot serie.
Vandaag, 12:00
Voor het aankomende televisieseizoen van 2021-22 heeft FOX de serie Monarch besteld. De serie is een dramaserie over en met countrymuziek.
Vandaag, 11:00
Hoofdrolspeelster Stana Katic zegt dat er een einde komt aan Absentia, het derde seizoen zal de laatste zijn van de Amerikaanse misdaadserie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Gisteren, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Gisteren, 12:00