Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer van Pretty Little Liars: The Perfectionists

Pretty Little Liars: The Perfectionists is een nieuwe Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. De serie gaat in première op 20 maart 2019.

De serie is een spin-off van Pretty Little Liars en Janel Parrish en Sasha Pieterse keren terug in de serie als acteurs. Pretty Little Liars: The Perfectionists speelt zich af in Beacon Heights. Daar lijkt alles onder controle. Maar niets in Beacon Heights is zoals het lijkt. De stress om perfect te zijn leidt tot de eerste moord in de stad. Achter elke Perfectionist zit een geheim, een leugen en een noodzakelijk alibi.

I. Marlene King is opnieuw betrokken als producent en scenarist. Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen en is vanaf 20 maart te zien op zender Freeform. Pretty Little Liars: The Perfectionists is net als Pretty Little Liars gebaseerd op een boek van Sara Shepard. Of Pretty Little Liars: The Perfectionists binnenkort ook naar Nederland komt is nog niet bekend. Alle zeven seizoenen van Pretty Little Liars zijn momenteel al wel te zien op Netflix.

Vorige aflevering
The Patchwork Girl
01x05
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_renzoroy
06 feb 2019 17:03 -
PLL was wel een leuke serie, ging alleen net wat te lang door. Ben benieuwd :)
Reageer
avatar_sarlottje
06 feb 2019 17:43 -
Ik heb nog nooit pll gekeken, maar wat maakt die serie eigenlijk nou zo leuk?
Reageer
avatar_H3nDri3
06 feb 2019 19:37
Lastig uit te leggen. Dacht dat dit echt iets zou zijn voor tienermeisjes, maar heb me er als man prima mee vermaakt.
Reageer
avatar_sarlottje
06 feb 2019 19:45
Misschien moet ik me er dan ook maar eens aan wagen! Bedankt voor het antwoorden ;)
Reageer