Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Trailer derde seizoen fantasieserie Preacher

Het derde seizoen van fantasyserie Preacher is in Nederland vanaf 25 juni wekelijks te zien bij Amazon Prime. Dat is een dag na de première bij AMC in de Verenigde Staten.

Preacher draait om Rev. Jesse Custer (Dominic Cooper), een gehaaide Texaanse priester die. Na van zijn geloof te zijn gevallen komt hij erachter dat God de Hemel heeft verlaten en zijn taken niet langer uitvoert. Jesse is de enige die in staat is om God op te sporen en hem verantwoordelijk te houden voor zijn troonsafstand.

Tulip O'Hare (Ruth Negga), Jesse's ex en bier zuipende vampier, vergezelt hem op zijn zoektocht naar antwoorden. Maar het verhaal eindigt daar niet: The Saint of Killers, een onsterfelijke moordmachine en lone gunman types zetten de achtervolging in en hebben hun zinnen gezet op Jesse.

Video on youtube


Het derde seizoen verplaatst de actie naar Louisiana, waar Jesse terugkeert naar de plek waar hij opgroeide. Hij wordt geconfronteerd met zijn grootmoeder (Betty Buckley) en moet met tegenzin van haar bijzondere krachten gebruik maken om iemand terug te halen uit de dood.
Vorige aflevering
End of the World
End of the World
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Preacher