Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Power vernieuwd met een zesde seizoen, vijfde seizoen krijgt startdatum

Starz heeft aangekondigd dat de dramaserie Power een zesde seizoen gaat krijgen. En ze hebben meteen aangekondigd wanneer het vijfde seizoen van start zal gaan.

Nog voor het vijfde seizoen van start is gegaan heeft Starz besloten om de dramaserie Power te vernieuwen met een zesde seizoen. In het zesde seizoen van de Curtis ’50 Cent’ Jackson (foto) serie zal Jackson zelf zijn regiedebuut gaan maken. De eerste aflevering van het zesde seizoen, dat in 2019 van start zal gaan, gaat de acteur/producent/rapper/schrijver regisseren.

Embed from Getty Images

De serie Power die in 2014 in première ging doet het goed bij Starz. De serie blijft groeien met elk seizoen en heeft al enkele Starz kijkcijferrecords gebroken. Power is ook voor een aantal belangrijke prijzen genomineerd en heeft er al een aantal mee naar huis mogen nemen. Bij de critici krijgt de serie gemixte reviews, maar de kijker is/blijft enthousiast.

Het vijfde seizoen van Power dat al in 2016 was aangekondigd zal op zondag 1 juli 2018 van start gaan. En zal dus niet de allerlaatste worden zoals bedenker Courtney Kemp in september 2017 suggereerde.

Is het terecht dat Power een zesde seizoen heeft gekregen?

Vorige aflevering
Exactly How We Planned
Exactly How We Planned
06x15
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Power