Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Startdatum en teaser voor tweede seizoen Power Book IV: Force

Starz heeft een late zomerdatum vastgesteld voor seizoen twee van Power Book IV: Force.

Power Book IV: Force is een Amerikaanse misdaad-dramaserie gemaakt door Robert Munic met Joseph Sikora als Tommy Egan. De serie ging in première op Starz op 6 februari 2022. Het is een vervolg en derde spin-off van Power gemaakt door Courtney A. Kemp.

Tommy Egan laat New York achter zich en is van plan Chicago aan te pakken. Hij gebruikt zijn status van buitenstaander om alle plaatselijke regels te breken en te herschrijven op zijn zoektocht om de grootste drugsdealer van de stad te worden.

Het tweede seizoen van Power Book IV: Force gaat vrijdag 1 september om middernacht in première op de Starz app, Starz streaming en on-demand platforms en internationaal op het Lionsgate+ premium streaming platform in Brazilië, Spaanstalig Latijns-Amerika, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Lineair zal het debuteren op Starz om 20.00 uur in de VS en Canada.

13580 foto Power Book IV: Force

Het netwerk heeft ook een eerste foto (zie hierboven) en een nieuwe teaser trailer vrijgegeven waarin Tommy (Sikora) zijn pogingen om de drugswereld van Chicago te veroveren verdubbelt.

Gary Lennon (Power, Euphoria) dient als showrunner en uitvoerend producent voor seizoen twee. De Power Universe series worden geproduceerd door Power-bedenker en showrunner Courtney A. Kemp via haar productiebedrijf End of Episode, Curtis '50 Cent' Jackson via G-Unit Film and Television, en Mark Canton via Atmosphere Entertainment MM. Terri Kopp en Chris Selak zijn ook uitvoerend producent. Lionsgate Television produceert de serie voor Starz.
Vorige aflevering
POWER POWDER RESPECT
POWER POWDER RESPECT
02x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Power Book IV: Force