Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Power Book IV: Force vernieuwd met tweede seizoen

Starz heeft een bestelling voor een tweede seizoen overhandigd aan Power Book IV: Force.

De aankondiging van de vernieuwing volgt op sterke kijkcijfers voor het debuut op 6 februari van de derde spin-off in de Power- franchise, die de meest bekeken seriepremière in de geschiedenis van Starz behaalde, met alleen al in de Verenigde Staten 3,3 miljoen multiplatform weergaven.

Power Book IV: Force krijgt in seizoen twee een nieuwe showrunner. Gary Lennon (Power, Hightown) neemt de rol van showrunner/executive producer over van seriemaker Robert Munic, die niet bij het nieuwe seizoen betrokken zal zijn. Dit is een soort reünie voor Force-leider Joseph Sikora en Lennon, aangezien de laatste de co-showrunner was van de originele Power voor het zesde en laatste seizoen in 2019-2020.

De serie, die afkomstig is van Courtney Kemp en Curtis "50 Cent" Jackson en Lionsgate Television, draait om Tommy Egan, gespeeld door Sikora, nadat hij de banden heeft verbroken en New York voorgoed in zijn achteruitkijkspiegel heeft gezet.

Power Book IV: Force is te zien bij Viaplay en Starz via Amazon.
Vorige aflevering
POWER POWDER RESPECT
POWER POWDER RESPECT
02x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_JanWillemK
10 maa 2022 17:57 -
Was ook wel te verwachten. Mocht het niet vernieuwd worden dan had Curtis Jackson (50 Cent) sowieso de serie aangeboden bij andere zenders.
Hij was laatst al pissed dat een andere serie die veel lagere kijkcijfers had vernieuwd werd en zijn Force nog niet.
Reageer
avatar_Tjuz
11 maa 2022 01:14
Dat sloeg tevens nergens op. De serie waar hij het over had was al twee maanden afgelopen terwijl Force net aan halverwege het eerste seizoen zat. Kinderachtig gedrag. Als je liever een deal bij een ander bedrijf sluit omdat je daar meer geld krijgt kan je dat ook gewoon zeggen.
Reageer
avatar_JanWillemK
11 maa 2022 09:04
Bijgewerkt op: 11 maa 2022 09:04
Hij heeft dit als (agressieve) tactiek gebruikt om de serie sneller te laten vernieuwen. Het is wel zo dat wanneer mensen zeker weten dat er een nieuw seizoen komt, zij eerder de serie zullen gaan kijken.
Waar Curtis Jackson over viel was omdat deze serie de meest bekeken seriepremière in de geschiedenis van Starz had en niet vernieuwd werd, terwijl dat natuurlijk wel het geval had moeten zijn. Dat Starz toen de serie Hightown wel vernieuwde werd het even rood voor zijn ogen.

“This is me packing my stuff, Starz. Sucks, my deal is up over here I’m out. They renewed Hightown and Force is the highest rated show they have sitting in limbo. If I told you how much dumb s**t I deal with over here.”

Ik ga ervan uit, als ik zijn reactie zo lees, dat er wel meer zal spelen op de achtergrond waar wij niet van op de hoogte zijn.
Maar ja, zijn reactie was wel overdreven en natuurlijk niet netjes om dat zo online te zetten.
Reageer
avatar_BlackBiker
11 maa 2022 12:57
Ach, het is wel weer eens verfrissend om iets te zien wat iemand gewoon meent en waar hij achter staat in plaats van al die inwisselbare wollige marketing talk die je nu in alle pers releases en op Twitter ziet.
Misschien niet netjes, maar wel echt en gemeend.
(Ik ken deze series overigens niet)
Reageer
avatar_JanWillemK
11 maa 2022 14:32
Absoluut!
Reageer
Power Book IV: Force