Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Power Book III: Raising Kanan aankomende zomer in première

Power Book III: Raising Kanan, een prequel serie van Power, gaat in juli in première bij Starz. Er is ook een teaser uitgebracht.

Power Book III: Raising Kanan speelt zich af in de jaren negentig en laat de jonge jaren van Kanan Stark zien. Kanan Stark is het vijftienjarige enige kind van Raquel Thomas, een cocaïnedistributeur met een opkomend netwerk van dealers in de stad. De serie laat zien hoe hij is geworden zoals de fans hem kennen in de originele serie. Vanaf 18 juli is Power Book III: Raising Kanan te bekijken bij Starz.

In de originele serie vervulde Curtis Jackson, ook wel bekend als 50Cent, de rol van Kanan Stark. Mekai Curtis (Milo Murphy's Law) zal in de prequel de jongere versie van Kanan Stark spelen. Daarnaast is Patina Miller (Madam Secretary) gecast voor de rol van zijn moeder. De serie is afkomstig van Sascha Penn (Survivor's Remorse).

Video on youtube


Naast Power Book III: Raising Kanan zal er binnenkort nog een serie verschijnen die gebaseerd is op Power. Vorig jaar bestelde Starz in september de spin-off Power Book IV: Force.
Vorige aflevering
MADE YOU LOOK
MADE YOU LOOK
03x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Power Book III: Raising Kanan