Power Book II: Ghost

7.9 / 10
40 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Power Book II: Ghost: vernieuwing met derde seizoen aangekondigd voor sequel op Starz

Tariqs leven wordt waarschijnlijk nog ingewikkelder. Power Book II: Ghost is vernieuwd voor een derde seizoen op Starz.

Starz Original-serie Power Book II: Ghost is vernieuwd met een derde seizoen en de productie begint begin 2022. De vernieuwing met een derde seizoen van de wereldwijde hitserie komt te midden van een record -brekende première van seizoen twee, die zijn debuut van seizoen één in september 2020 overschaduwde.

De première van het tweede seizoen van Power Book II: Ghost was de de nummer één best gerangschikte premiumuitzending voor alle huishoudens. Power Book II: Ghost is de eerste serie in de uitgebreide Power Universe-franchise van uitvoerende producenten Courtney A. Kemp en Curtis '50 Cent' Jackson. Brett Mahoney zal voor seizoen drie dienen als showrunner en uitvoerend producent.

Michael Rainey Jr. (L) en Mary J. Blige

"Het aanhoudende succes en de culturele weerklank van het Power-universum is ongekend, en fans zijn duidelijk nog steeds hongerig naar meer Power Book II: Ghost", aldus Jeffrey Hirsch, President en CEO van STARZ. "We kijken uit naar het derde seizoen van de met sterren bezaaide serie die begin volgend jaar in productie gaat, net voor het debuut Power Book IV: Force, het vierde deel in de snelgroeiende franchise."

Power Book II: Ghost is een misdaad-dramaserie met onder andere Michael Rainey Jr., Mary J. Blige, Shane Johnson, Gianni Paolo, Daniel Bellomy, Paige Hurd, Cliff "Method Man" Smith, Larenz Tate, Melanie Liburd, Daniel Sunjata, Berto Colon , Woody McClain, Lovell Adams-Gray, LaToya Tonodeo, Alix Lapri en Paton Ashbrook. Het vervolg op de Power-serie begint met Tariq St. Patrick (Rainey Jr.), een eerstejaarsstudent aan de Stansfield University met een mooie toekomst voor zich. Hij zou de belichaming zijn van de dromen van zijn vader, zo niet voor het dubbelleven dat hij leidt. In seizoen twee loopt Tariq nog steeds weg van een erfenis die hem achtervolgt. Gedwongen tot de keuze om zijn professor van het leven te beroven, drijft Tariq steeds verder af van datgene waarvoor hij gevochten heeft om te beschermen: zijn gezin. Met zijn moeder Tasha (Naturi Naughton) in getuigenbescherming, weet Tariq dat hij alles moet opofferen om te redden wat er over is van zijn familie.
Vorige aflevering
Love and War
Love and War
02x10
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Power Book II: Ghost