Power Book II: Ghost

8.1 / 10
40 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Power Book II: Ghost onthult start seizoen 1B

Starz heeft niet alleen de terugkeer van de Power spin-off aangekondigd, ook is een trailer en key art vrijgegeven.

Starz heeft een trailer en key art onthult voor de volgende vijf afleveringen van de Power spin-off serie Power Book II: Ghost. Maar ook hebben ze aangekondigd dat seizoen 1B op zondag 6 december van start zal gaan om 20.00 in Amerika en Canada. Op dezelfde dag en tijd zal de serie ook internationaal te zien zijn in Europa, Latijns Amerika en Japan bij Starzplay.

10304 Power Book II

Power Book II: Ghost trok in de eerste week van de première in september 2020 meer dan 8,4 miljoen kijkers. Het is daarmee de best bekeken nieuwe serie bij Starz. Hierna zullen Power Book III: Raising Kanan, Power Book IV: Force, Power Book V: Influence volgen. De eerste wordt op dit moment opgenomen in New York City.

Vorige aflevering
Heart of Darkness
Heart of Darkness
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Ivalo (Arctic Circle). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
1
De nieuwe Amerikaanse superheldenserie Superman & Lois ging eind vorige maand in première en is nu al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Ellen Pompeo hint in een interview met CBS News naar het einde van de langlopende medische dramaserie Grey's Anatomy. Wanneer de serie precies eindigt is nog niet bekend.
Vandaag, 10:00
The Walking Dead voegt een nieuw personage toe in het elfde seizoen en daarmee ook een acteur aan de cast. Michael James Shaw vervult de rol van het nieuwe personage.
Vandaag, 09:00
Nog voor de première van het vierde seizoen van Elite is de Spaanse misdaadserie vernieuwd met een vijfde seizoen.
Gisteren, 10:00