Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ICF vernieuwt Portlandia met 2 seizoenen

Portlandia krijgt van ICF nog eens twee seizoenen. Hiermee komt Portlandia, dat momenteel bezig is met het vijfde seizoen, op zeven seizoenen. Het zesde en zevende seizoen krijgen elk tien afleveringen van een half uur.

"We zijn zo opgewonden om nog meer Portlandia met IFC te mogen doen," zei Fred Armisen en Carrie Brownstein in een gezamenlijke verklaring. "Om te mogen werken met Jon en onze getalenteerde schrijvers en crew, het is echt ons meest favoriete ding in de wereld. En we mogen ook meer tijd doorbrengen in Portland!"

"Portland mag dan de plaats zijn waar jonge mensen naar toe gaan als ze met pensioen gaan, maar IFC stuurt Portlandia nog niet met pensioen," zei Jennifer Caserta, president van ICF. "En als u nu een boek van Toni en Candace bij de feministische boekhandel besteld zou het zelfs kunnen aankomen als seizoen zeven voorbijkomt."

In de afgelopen vijf seizoenen, heeft Portlandia onze kennis uitgebreid over de vreemde karakters van Amerika's vochtige noordwesten. We zijn onder andere meer te weten gekomen over Malcolm en Kris met hun helikopter ouderschap, Toni en Candace met hun overijverige toewijding aan een zaak, Bryce en Lisa met hun taxidermie en beitsen of Doug en Claires binge-watching, hun eigenaardigheden zijn geëvolueerd van niche naar normaal.

Portlandia heeft in de loop der seizoenen grote namen uit de film-, televisie- en muziekwereld voorbij zien komen, dit in aanvulling op de terugkerende optredens van Vanessa Bayer, Ed Begley Jr., Steve Buscemi, Jeff Goldblum, Kyle MacLachlan, Kumail Nanjiani, Jason Sudeikis, Gus Van Sant en Olivia Wilde. De gastoptredens kwamen van Roseanne Barr, Vanessa Bayer, Selma Blair, Rose Byrne, Kirsten Dunst, Shepard Fairey, Greta Gerwig, Heather Graham, Matt Groening, Oscar the Grouch, Anna Gunn, Bill Hader, k.d. lang, Juliette Lewis, Justin Long, Jane Lynch, Natasha Lyonne, Aimee Mann, Penny Marshall, Sarah McLachlan, Seth Meyers, Bobby Moynihan, Martina Navratilova, Patton Oswalt, Aubrey Plaza, Parker Posey, Paul Reubens, Tim Robbins, Maya Rudolph, Andy Samberg, Paul Simon, Amber Tamblyn, Eddie Vedder, Kristen Wiig en vele, vele meer.

Portlandia wordt volledig opgenomen in Portland en is gemaakt door Fred Armisen, Carrie Brownstein en Jonathan Krisel. Zij zijn ook de schrijvers samen met Karey Dornetto en Graham Wagner. Het vijfde seizoen van Portlandia is elke donderdag te zien bij ICF en seizoen één tot en met vier is te zien bij Netflix Amerika.

Vind jij het leuk dat Portlandia is vernieuwd met maar liefst twee seizoenen?

Carrie Brownstein en Fred Armisen
Vorige aflevering
Rose Route
Rose Route
08x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Portlandia