Political Animals

7.5 / 10
43 min
Drama, Miniserie
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Political Animals gecanceld

Political Animals zal niet terugkeren voor een tweede seizoen.

De serie van zes afleveringen, met sterren als Sigourney Weaver en Carla Gugino, was oorspronkelijk bedacht als miniserie, maar producer Greg Berlanti en een aantal sterren uit de show hadden hints gegeven dat het misschien een tweede seizoen zou krijgen als het genoeg kijkers zou trekken. De show trok bij de premiere 3,8 kijkers en haalde verder gemiddeld 3,2 miljoen kijkers tijdens de resterende weken.

"Wij zijn trots op Political Animals, onze miniserie welke een kritisch impact had op de culturele gesprekken deze zomer," zegt het netwerk in een statement. "Wij hebben het gepromoot als een beperkt serie evenement, dus we laten het zoals het oorspronkelijk bedoeld was".

Dit is de derde serie welke USA gecanceled heeft deze week. Eerder cancelden zij al Common Law en Fairly Legal.

Ben jij teleurgesteld dat Political Animals geen tweede seizoen krijgt?
Vorige aflevering
Resignation Day
Resignation Day
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_shijk
03 nov 2012 22:46 -
Jammer, vond het een goede serie, al waren het maar 6 afleveringen.
Reageer

Laatste nieuws

Netflix begint het nieuwe jaar met het elfde, tevens laatste, seizoen van Modern Family. Het seizoen zal begin januari bij de streamingdienst verschijnen.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) en Hulu werken opnieuw samen aan een dramaserie, de nieuwe serie Candy gaat daar namelijk in productie.
Vandaag, 10:00
1
Barry Levy (L.A.'s Finest), Josh Berman (The Blacklist) en Original Films (The Boys) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Vantage Point uit 2018.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Tiffani Thiessen ook op haar cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56