Political Animals

7.5 / 10
43 min
Drama, Miniserie
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Political Animals gecanceld

Political Animals zal niet terugkeren voor een tweede seizoen.

De serie van zes afleveringen, met sterren als Sigourney Weaver en Carla Gugino, was oorspronkelijk bedacht als miniserie, maar producer Greg Berlanti en een aantal sterren uit de show hadden hints gegeven dat het misschien een tweede seizoen zou krijgen als het genoeg kijkers zou trekken. De show trok bij de premiere 3,8 kijkers en haalde verder gemiddeld 3,2 miljoen kijkers tijdens de resterende weken.

"Wij zijn trots op Political Animals, onze miniserie welke een kritisch impact had op de culturele gesprekken deze zomer," zegt het netwerk in een statement. "Wij hebben het gepromoot als een beperkt serie evenement, dus we laten het zoals het oorspronkelijk bedoeld was".

Dit is de derde serie welke USA gecanceled heeft deze week. Eerder cancelden zij al Common Law en Fairly Legal.

Ben jij teleurgesteld dat Political Animals geen tweede seizoen krijgt?
Vorige aflevering
Resignation Day
Resignation Day
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_shijk
03 nov 2012 22:46 -
Jammer, vond het een goede serie, al waren het maar 6 afleveringen.
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 16:09
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
Vandaag, 09:00
De nieuwe dramaserie Filthy Rich (US) gaat eind september in première en het eerste seizoen van L.A.'s Finest wordt vanaf eind september uitgezonden bij FOX.
Gisteren, 12:00
Als er niets meer verandert gaan de opnames van de Amerikaanse actie politieserie S.W.A.T. (2017) aankomende week weer van start.
Gisteren, 11:00
1
Damon Wayans Jr. (Happy Together (2018)) zal de hoofdrol spelen in een nieuwe actie komedieserie van David Caspe, Matthew en Daniel Libman voor Peacock.
Gisteren, 10:00
Er komt een einde aan La Casa de Papel. Het Spaanse succes van Netflix zal met het recent aangekondigde vierde seizoen (vijfde deel) eindigen.
Gisteren, 09:00
3