Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Nieuws uit Cornwall - Poldark

Nieuws over het vierde en vijfde seizoen van Poldark, met onder meer de uitzenddatum van seizoen vier en een korte terugblik op de vorige drie seizoenen.

*** Let op: dit artikel kan spoilers bevatten, vooral als je seizoen drie nog niet hebt gezien ***

Zoals jullie gisteren konden lezen, krijgt Poldark geen zesde seizoen. Voorlopig althans, want in een interview met The Evening Standard zegt Aidan Turner: "Ik verwacht dat volgend jaar het laatste seizoen is van Poldark, voorlopig. Misschien komen we wel terug. In de boeken wordt namelijk een spong van vijftien jaar in de tijd gemaakt. Maar mijn haren grijs maken of een hoop make-up, dat zie ik niet zitten." Gelukkig voor de fans zijn er nog twee seizoenen van Poldark te zien, tot die tijd wachten we af wat de makers van de serie voor het verhaal in petto hebben.

SEIZOEN VIER, STARTDATUM
Na maanden van speculeren is er dan eindelijk een uitzenddatum voor seizoen vier van Poldark. Pakken jullie de agenda erbij en maak een notitie op 10 juni. Op die datum zal BBC One beginnen met het uitzenden van seizoen vier. Dat is tien maanden na het einde van seizoen drie. Een uitzendtijd heeft BBC nog niet vrijgegeven, maar aangezien de vorige seizoenen ook (Nederlandse tijd) om 22.00 uur begonnen, verwacht ik dat het met dit seizoen niet anders zal zijn.

HOE NU VERDER IN SEIZOEN VIER

In de eerste drie seizoenen zagen we de liefde tussen Ross en Elisabeth doven en die van Ross en Demelza opbloeien. Toch kan Ross niet kiezen tussen beiden vrouwen. Want ook al geeft Demelza Ross alles wat hij nodig heeft, het is blijkbaar niet genoeg. Toch blijft Demelza vechten voor haar huwelijk. Morwenna vecht tegen haar huwelijk met de dominee en ook in het leven van dokter Eynes en zijn Caroline loopt niet alles gesmeerd. Voldoende verhaallijnen om een vierde seizoen mee te vullen. Op 10 juni zullen we zien welke obstakels nog meer op het pad van de mensen uit Cornwall komen.

De eerste drie seizoenen van Poldark zijn uitgezonden via BBC One en de Belgische televisiezender Eén. In Nederland werd de serie uitgezonden door Net5. Maar wegens tegenvallende kijkcijfers werd de serie eerst verplaatst naar een eerder tijdstip, om daarna compleet uit het programma-aanbod te worden geschrapt.
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
05x08
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Poldark