Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Stopt Poldark na het vijfde seizoen?

***LET OP***
Dit artikel kan spoilers bevatten als je seizoen twee nog niet hebt gezien.



Aan alle goede dingen komt een eind, zelfs aan Poldark.

In april zei Aidan Turner het al: er komt een vierde seizoen van Poldark. Op 29 mei 2017 bevestigde BBC1 dit bericht. Het vierde seizoen van Poldark is op BBC1 te zien in het voorjaar/zomer van 2018. Maar eerst hebben we nog een derde seizoen dat in juni 2017 te zien zal zijn bij de BBC. In het derde seizoen van Poldark zal het vijfde boek en een deel van het zesde boek worden verfilmd. De boekenreeks van schrijver Winston Graham bevat in totaal twaalf boeken.

Met de bevestiging van het vierde seizoen komt ook de vraag: hoeveel seizoenen komen er nog?
Als seizoen drie al boek vijf en zes zijn, blijven er nog zes boeken over. Het einde van Poldark zou er dus in seizoen vijf kunnen zijn. "Seizoen vier komt er al en het zou best kunnen dat het vijfde seizoen het laatste wordt." vertelde een bron bij de BBC. "Aan alle goede dingen komt een eind, ook aan Poldark." De BBC heeft het bericht ontkend, het vijfde seizoen is nog niet bevestigd.

Interview Independent

Op 27 mei 2017 gaf Aidan Turner een interview waarin hij dieper ingaat op het derde seizoen. Hij heeft het dan vooral over de scenes die hij heeft met tegenspeelster Eleanor Tomlinson (Demelza). Hij geeft aan dat hij niet tevreden is met de beelden zoals ze zijn. Maar, zegt hij verder: "alle vrouwen hier aan de bar zullen dat tegenspreken en de scene geweldig vinden." Wij laten ons verrassen... Het hele interview dat Bryony Gordon had met Aidan Turner is hier te vinden. Bryony Gordon interviewt Aidan Turner

Verheug jij je ook op het derde én vierde seizoen van Poldark?

Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
05x08
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Mandy1966
30 Mei 2017 15:29 - 30 Mei 2017 15:29
Kan niet wachten ;-)
En vijf seizoenen zou mooi zijn.
Reageer
avatar_SJS
30 Mei 2017 15:44 -
Ik heb er ook super zin in. Lekker weg zwijmelen bij alle romantische taferelen. Ik zag dat hij op 11 juni om 22.00 uur begint.
Reageer
avatar_Javelin
30 Mei 2017 17:06 -
Ook dit vind ik echt een prachtserie. Kan niet wachten!
Reageer
Poldark