Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Uitzenddatum derde seizoen Poldark vooruitgeschoven.

***LET OP***
Dit artikel kan spoilers bevatten voor diegene die seizoen twee nog niet heeft gezien



Beste fans van Poldark, het wachten is bijna over!


De BBC heeft bevestigd dat het derde seizoen van de historische serie Poldark al in juni wordt uitgezonden op BBC1. Vermoedens bestaan dat de serie een eerdere datum krijgt, zodat het in de herfst niet tegelijk zal worden uitgezonden met het andere historische drama Victoria.
Eerder dit jaar zei actrice Eleanor Tomlinson, die de rol speelt van Demelza (de vrouw van Ross), dat het een schande was dat zowel Poldark als Victoria op het zelfde moment werden uitgezonden. Zij drong er op aan het kijkerspubliek niet te laten kiezen tussen beide series. Aan het einde van het seizoen werd bekend dat Poldark geen kijkers had verloren.


Een BBC woordvoerster heeft het nieuws bevestigd en zegt: "Het voordeel van het vroeg in het jaar filmen van het derde seizoen betekent dat het langverwachte derde seizoen al in juni terugkeert. Ook dit keer zal de serie uitgezonden worden op de zondagavond."
Andere bronnen wijzen ook op het feit dat het eerste seizoen van Poldark ook uitgezonden werd in het voorjaar, dit omdat het voorjaar en de zomer een nogal "saaie" tijd is in televisieland; komkommertijd dus.

Het filmen van het derde seizoen startte al in september 2016, dit is iets eerder dan de filmdagen van het eerste en het tweede seizoen. Dit komt omdat de weersomstandigheden op dat moment perfect aansloten bij het verhaal van het derde seizoen.

Aan het einde van het tweede seizoen redde Ross Poldark zijn vrouw en de dorpelingen van de rellen. Daarmee redde hij ook zijn rivaal George Warleggan (Jack Farthing) en diens zwangere vrouw Elizabeth (Heida Reed).
Aidan Turner is ook in seizoen drie te zien als Ross Poldark. Ook Eleanor Tomlinson, Heida Reed en Jack Farthing zullen terugkeren. Daarnaast zullen Ruby Bentall als Verity, Luke Norris als Dr Dwight Enys en Caroline Blakiston als tante Agatha weer terugkeren in het derde seizoen.

Trailer seizoen drie
Scenarioschrijver Debbie Horsfield zegt: "We zijn erg blij met het begin van het derde seizoen. We hebben een fantastische groep nieuwe personages, en het seizoen zal opnieuw bol staan van conflicten, passie en drama. Ross is ouder geworden, maar niet wijzer. Hij betaalt een prijs voor zijn roekeloosheid. We zitten in een achtbaan, waar de inzet nog nooit zo hoog is geweest."

******

Ben jij blij met de snelle terugkeer van Ross Poldark?

Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
05x08
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Mandy1966
05 apr 2017 21:49 -
Yes heerlijk straks weer op de bank, kopje thee en Poldark. Al is het alleen maar voor het 'landschap' ;-)
Reageer
avatar_anonymous
06 apr 2017 13:28 -
Weten ze ook precies de datum wanneer het weer begint ..
Reageer
avatar_Mandy1966
06 apr 2017 14:29
Als ze dat hadden verteld, hadden wij het wel vermeld ;-)

Hou MijnSerie goed in de gaten voor het laatste nieuws over deze en andere series. Zodra wij weten wanneer de serie Poldark van start gaat zullen wij dat uiteraard vermelden, in een nieuwsbericht, het weekoverzicht of het overzicht van start- en premièredatums die elke maand worden gepubliceerd.
Reageer
Poldark