Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Productie begonnen voor Poker Face seizoen twee

Natasha Lyonne zit weer achter het stuur terwijl haar Peacock-serie Poker Face aan de productie van seizoen twee begint.

Rian Johnson vierde vorige week de eerste opnamedag van het tweede seizoen door een foto te delen van de filmklapper van de serie, waarop Lyonne stond vermeld als regisseur voor aflevering twee.

"Dag één seizoen twee," schreef Johnson op zijn Instagram Story.Geïnspireerd door de omgekeerde detectiveopzet van Columbo en door Johnson omschreven als een "howcatchem" (in tegenstelling tot de "whodunit"-structuur van Knives Out en Glass Onion), volgt Poker Face de casinomedewerkster en menselijke bullshitdetector Charlie Cale (Lyonne) uit Vegas terwijl ze op de vlucht is voor de maffia en onderweg een reeks moorden oplost.

In de met sterren overladen serie waren gastacteurs te zien als Adrien Brody, Ron Perlman, Chloë Sevigny, Joseph Gordon-Levitt, Stephanie Hsu, Clea DuVall, Dascha Polanco, Hong Chau, Megan Suri, Danielle Macdonald, Judith Light, Ellen Barkin, Tim Meadows, Jameela Jamil, Charles Melton, Rowan Blanchard en Rhea Perlman.

Lyonne, die ook als schrijver en uitvoerend producent voor de serie werkt, regisseerde eerder de aflevering The Orpheus Syndrome van het eerste seizoen, waarin Nick Nolte, Luis Guzmán en Cherry Jones speelden. Ze werd ook genomineerd voor een Golden Globe en Emmy Award voor Beste Actrice.

Johnson liet afgelopen april tijdens Deadline's TV Contender evenement al weten wat er in petto is voor Poker Face en dat hij hoopt de serie "zo lang mogelijk" te kunnen blijven doen.

"We willen het blijven doen en ik heb het gevoel dat het zo is opgebouwd dat er een overkoepelend verhaal is, maar het is een beetje vergelijkbaar met het verhaal of Sam thuiskomt in Quantum Leap," legde hij uit. "Het doet er eigenlijk niet toe, het is gewoon een motor om haar op de weg te houden en haar in beweging te houden en deze kleine mysteries te blijven doen en er spannende mensen in te hebben. Ons doel is om dat zo lang mogelijk te blijven doen."

15656 Natasha Lyonne en Rian Johnson
Vorige aflevering
The Hook
The Hook
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Poker Face