Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Poker Face vernieuwd met tweede seizoen

Peacock heeft de serie Poker Face vernieuwd voor een tweede seizoen. Het eerste seizoen van tien afleveringen zal op donderdag 9 maart eindigen.

Poker Face, een comedy-drama met een moordmysterie, is gemaakt door Rian Johnson. Natasha Lyonne, Benjamin Bratt en Ron Perlman zijn de hoofdrolspelers.

In de serie is Charlie Cale een casinomedewerkster die een buitengewoon vermogen heeft om vast te stellen wanneer iemand liegt. Ze gaat op pad met haar Plymouth Barracuda en ontmoet bij elke stop een nieuwe cast van personages en vreemde misdaden die ze alleen maar kan oplossen.

Gastrollen in het eerste seizoen zijn onder andere Adrien Brody, Angel Desai, Audrey Corsa, Brandon Michael Hall, Charles Melton, Chelsea Frei, Cherry Jones, Chloë Sevigny, Clea DuVall, Colton Ryan, Danielle MacDonald, Dascha Polanco, Ellen Barkin, Hong Chau, Jasmine Aiyana Garvin, Jack Alcott, Jameela Jamil, Joseph Gordon-Levitt, Judith Light, Leslie Silva, Lil RelHowery, Luis Guzmán, Megan Suri, Niall Cunningham, Nicholas Cirillo, Nick Nolte, Reed Birney, Rhea Perlman, Rowan Blanchard, S. Epatha Merkerson, Shane Paul McGhie, SimonHelberg, Stephanie Hsu, Tim Blake Nelson, en Tim Meadows.

Poker Face

"Poker Face is een van die zeldzame, onbetwistbare series waar we allemaal vanaf het begin verliefd op waren, maar de lovende kritieken en de reacties van de kijkers hebben onze stoutste dromen overtroffen", aldus Susan Rovner, Chairman, Entertainment Content, NBCUniversal Television and Streaming. "Samenwerken met het creatieve genie van Rian Johnson, Natasha Lyonne en Ram Bergman, samen met onze partners bij MRC en T-Street, is een spectaculaire rit geweest, en we kunnen niet wachten om nog een seizoen verder te gaan met het opbouwen van momentum in onze lijst van Peacock's Originals."

Een premièredatum en verdere details voor seizoen twee zullen in de toekomst bekend worden gemaakt.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Hook
The Hook
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Dutchfrank
16 feb 2023 14:07 -
Ik vind het wel een leuke serie dus een tweede seizoen is mij prima!
Reageer
Poker Face