Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer voor nieuwe Peacock-serie Poker Face

De volgende whodunit van Glass Onion-regisseur Rian Johnson, de Peacock-serie Poker Face met Natasha Lyonne in de hoofdrol, krijgt een gloednieuwe officiële trailer.

Poker Face is bedacht door Johnson, die ook de eerste twee van de tien afleveringen van het seizoen regisseerde.

In de serie speelt Natasha Lyonne (Russian Doll) de rol van Charlie Cade, een vrouw op de vlucht die in het middelpunt staat van een reeks moordmysteries met een hele reeks beroemde gastacteurs, waaronder Adrien Brody (Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty), Joseph Gordon-Levitt (Super Pumped), Chloë Sevigny (Bloodline), Tim Meadows (The Goldbergs (2013)), Benjamin Bratt (DMZ), Hong Chau (Watchmen (2019)), Ron Perlman (Sons of Anarchy), Stephanie Hsu (The Marvelous Mrs. Maisel) en Luis Guzmán (Wednesday).

Poker Face

Peacock deelt de nieuwe officiële trailer voor de serie in aanloop naar de officiële release van Poker Face op donderdag 26 januari, wanneer de eerste vier afleveringen zullen verschijnen. De trailer onderzoekt de reden waarom Charlie op pad moet wanneer haar baan als casinomedewerker haar in heet water brengt en ze het doelwit is van een misdaadbaas. Ze lijkt te worden gevolgd door een doodsvloek, met moordmysteries die overal waar ze gaat opduiken terwijl ze probeert de "wolven in schaapskleren" te vermijden.

Poker Face verbergt zijn connectie met het Knives Out-universum niet echt. Sterker nog, het pronkt ermee. Naast de trotse aankondiging dat de serie afkomstig is van "de schrijver/regisseur van Knives Out", werd de serie subtiel geplaagd in het Knives Out-vervolg Glass Onion, dat twee weken geleden op Netflix verscheen. Tijdens een vroege scène van de film is Daniel Craigs detective Benoit Blanc te zien terwijl hij een spelletje Among Us speelt met andere beroemde, aan mysteries gelieerde mensen, waaronder Angela Lansbury (Murder, She Wrote), Steven Sondheim (de schrijver van "The Last of Sheila"), Kareem Abdul-Jabbar (de schrijver van verschillende Sherlock Holmes-mysteries nadat hij met basketbal was gestopt), naast Lyonne zelf.

Fans zouden kunnen vrezen dat Poker Face te veel lijkt op de Knives Out-films, zeker gezien het feit dat die films een soortgelijk format volgen, waarbij Blanc telkens een nieuw mysterie tegenkomt. De ware bedoeling van Poker Face zit echter verborgen in de op de jaren zeventig geïnspireerde soundtrack van de trailer. Lil Rel Howery (Rel), die ook in de serie voorkomt, verwoordde het het best toen hij het omschreef als een "old school mysterie-serie" in de trant van Matlock, Perry Mason en In the Heat of the Night.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Hook
The Hook
01x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_saskya
03 feb 2023 08:01 -
Een fantastische serie! Vol verrassingen, en de verhalen worden op een zeer leuke originele manier verteld en Natasha Lyonne is briljant. Aanrader!
Reageer
Poker Face