Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Playing House krijgt derde seizoen

Na maanden van onzekerheid heeft USA Network eindelijk uitspraken gedaan over het voortbestaan van Playing House. De ondergewaardeerde komedieserie krijgt een derde seizoen bij het netwerk en dat komt als een fijne verassing. Fans van de serie kunnen dus weer uitkijken naar nieuwe avonturen van Emma en Maggie, ook als ze stiekem de hoop al hadden opgegeven.

Playing House, waarin Jessica St. Clair and Lennon Parham de hoofdrollen vertolken, draait om Maggie en Emma, twee beste vriendinnen. Nadat het huwelijk van Maggie op de klippen loopt, keert Emma terug vanuit China naar Pinebrook, hun geboorteplaats, om Maggie in deze moeilijke periode bij te staan. Daar komt ook nog eens bij kijken dat Maggie net bevallen is van haar eerste kind.

De finale van afgelopen seizoen werd al in september uitgezonden. Het tweede seizoen bestond ook maar uit acht afleveringen. Uit hoeveel afleveringen het nieuwe seizoen bestaat, is nog niet bekend. Ook is er door USA Network nog geen premièredatum voor seizoen drie geprikt.

Vorige aflevering
Reverse The Curse
Reverse The Curse
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Playing House