Leuk?
1
2
Bekijk stemmen

Geen homerun voor Pitch, FOX cancelt de honkbalserie

Drie slagen en je bent uit, helaas is het voor Pitch al gedaan na één slag. FOX heeft de honkbalserie gecanceld.

Zoals al werd verwacht heeft FOX officieel de honkbalserie Pitch gecanceld na slechts één seizoen van tien afleveringen. De aflevering die op 8 december 2016 is uitgezonden gaat nu officieel de boeken in als seriefinale.

Acteur Dan Lauria, die Al speelde in de serie Pitch, vertelde met een nogal bittere nasmaak: “Hallo Gang, Pitch is er officieel niet meer. FOX heeft in zijn oneindige, maar niet zo wijze wijsheid, beslist om Pitch te cancelen.(…) Pitch was een geweldige ervaring, Kevin Falls, Rick Singer en uiteraard Dan Fogelman hebben één van de beste schrijversteams samengesteld waar ik ooit mee heb gewerkt. Onze cast was één van de meest professionele waar ik ooit mee gewerkt heb, niet één hoofdpijndossier in de groep. (…) Hield van iedereen die betrokken was bij Pitch.”

Mede-bedenker Dan Fogelman twitterde: “Vandaag werd ik geïnformeerd over het feit dat Pitch geen tweede seizoen zou krijgen bij FOX. Wij zijn duidelijk allemaal gebroken – een bedankje voor onze geweldige fans…”


Vind jij het jammer dat Pitch is gecanceld?


Dan Fogelman
Vorige aflevering
Don't Say It
Don't Say It
01x10
Leuk?
1
2
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_anonymous
04 Mei 2017 15:43 -
Grappig dat altijd als een serie snel wordt gecanceld, dat de acteurs en schrijvers het dan hebben over het beste team waar ze ooit mee gewerkt hebben. Als het echt zo goed was keken er wel meer mensen en zou een netwerk een serie nooit cancelen.
Reageer
avatar_sarlottje
04 Mei 2017 15:49 -
Jammer. Vond het wel een goede serie!
Reageer
avatar_Leonietje
05 Mei 2017 07:31 -
Heel jammer! Ik vond dit echt een hele leuke serie
Reageer
avatar_Sol
19 Mei 2017 01:31 -
Ik was ook een fan. Maar jammer en helaas. Wij hebben niet voor het zeggen.
Reageer
Pitch