Pinky and the Brain

7,0 / 10
20 min
Animatie
Volg deze serie
7,0 / 10
4seizoenen/95afleveringen/1995 - 1998 
NetwerkThe WB
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:20 min19951998 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Netwerk:The WB
Pinky and the Brain is een Amerikaanse animatieserie van de zender The WB. De serie ging in première op 9 september 1995.

Pinky and the Brain zijn twee genetisch gemanipuleerde laboratoriummuizen die in Acme Labs leven. The Brain is een genie, terwijl Pinky enigszins gestoord is. De twee muizen initiëren creatieve en hilarische plannen voor wereldheerschappij, maar uiteindelijk mislukken ze. Met veel volharding blijven ze echter elke nacht werken om "te proberen de wereld over te nemen!" Pinky and the Brain verscheen voor het eerst als ondersteunende personages op Animaniacs en werd toen populair genoeg om hun eigen serie te krijgen. In de herfst van 1998 eindigde deze serie en ontstond een kortstondige spin-off, Pinky, Elmyra & the Brain.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 19
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 16
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 51
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 9
Seizoen 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Pinky and the Brain.
Pinky and the Brain