Physical

7.3 / 10
30 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor laatste seizoen Apple TV's Physical

Physical heeft een startdatum voor zijn derde seizoen, en Apple TV+ heeft onthuld dat het ook het laatste seizoen van de dramedy zal zijn.

Met Rose Byrne, Rory Scovel, Dierdre Friel, Della Saba, Lou Taylor Pucci, Paul Sparks en Murray Bartlett in de hoofdrollen, volgt Physical Sheila Rubin (Byrne), de liefhebbende vrouw van een politicus, terwijl ze een reis doormaakt van zelfontdekking tijdens de aerobicsrage van de jaren tachtig.

Physical

Apple TV+ onthulde meer over de serie in een persbericht:

"Apple TV+ heeft vandaag aangekondigd dat Physical, de alom gevierde en populaire halfuur durende dramadyserie met Rose Byrne in de hoofdrol en uitvoerend geproduceerd door Annie Weisman, op woensdag 2 augustus 2023 terugkeert voor het derde en laatste seizoen van tien afleveringen.

Sinds het wereldwijde debuut op Apple TV+, heeft Physical bijval gekregen van zowel publiek als critici, evenals lof voor de prestaties van het ensemble onder leiding van "de perfect gecaste" en "meesterlijke" Rose Byrne en acteurs Rory Scovel, Dierdre Friel en Paul Sparks. De serie wordt voor Apple TV+ geproduceerd door Tomorrow Studios.

"We zijn Apple, Tomorrow Studios en al onze creatieve medewerkers zo dankbaar voor de kans om Sheila in al haar gruizige glorie tot leven te brengen", aldus hoofdrolspeelster en uitvoerend producent Rose Byrne en bedenker, schrijver en uitvoerend producent Annie Weisman. "Met dit laatste seizoen komt Sheila's driedelige saga van rebellie, herstel en verlossing tot de bevredigende conclusie die zij en haar fans zo rijkelijk verdienen. We zijn zo trots om dit laatste hoofdstuk met iedereen te delen."

"In de loop van drie boeiende seizoenen van Physical zijn we vereerd geweest om met Annie Weisman en Tomorrow Studios samen te werken om Sheila Rubins reis van transformatie en persoonlijke empowerment naar het scherm te brengen via Rose Byrne's onverschrokken, ontroerende en vaak erg grappige, portrettering", aldus Matt Cherniss, hoofd programmering van Apple TV+. "We weten hoe groot de impact van dit personage en verhaal is op het publiek over de hele wereld en we kunnen niet wachten tot ze ons vergezellen op deze laatste opwindende rit, die uitmondt in een geweldige finale voor deze gevierde serie."

Physical

Kijkers kunnen seizoen één en twee van Physical inhalen en nu wereldwijd streamen op Apple TV+. Seizoen drie van Physical breidt de cast uit met Emmy en Grammy Award genomineerde en Critics Choice Award winnares Zooey Deschanel (New Girl), die Kelli speelt, een netwerk sitcom-ster die besluit de ontluikende fitness industrie in te gaan.

Physical speelt zich af in het idyllische maar fragiele strandparadijs van het zonnige San Diego in de jaren tachtig en is een half uur durende donkere komedie over Sheila Rubin (Byrne), een in stilte gekwelde, schijnbaar plichtsgetrouwe huisvrouw die haar slimme maar controversiële echtgenoot steunt bij zijn kandidatuur voor het parlement. Maar achter gesloten deuren heeft Sheila haar eigen donkere, grappige kijk op het leven die ze zelden aan de wereld laat zien. Ze vecht ook tegen een complex geheel van persoonlijke demonen met betrekking tot haar zelfbeeld ... dat wil zeggen, totdat ze bevrijding vindt door de de meest onwaarschijnlijke bron: de wereld van aerobics.

In seizoen twee heeft Byrne met succes haar eerste fitnessvideo gelanceerd, maar stuit ze op nieuwe en grotere obstakels op haar pad. Ze wordt verscheurd tussen trouw aan haar man (Rory Scovel) en de waarden die hij vertegenwoordigt, en een gevaarlijke aantrekkingskracht op iemand anders. En omdat ze niet langer de enige partij in de stad is, moet ze enkele felle nieuwe concurrenten verslaan op weg naar het opbouwen van een volwaardig fitnessimperium.

Physical wordt geproduceerd door Tomorrow Studios (een ITV Studios partnerschap) en gecreëerd, geschreven en geproduceerd door Weisman, die ook als showrunner optreedt. De serie is geregisseerd door Stephanie Laing, die ook optreedt als uitvoerend producent samen met Marty Adelstein, Becky Clements en Alissa Bachner voor Tomorrow Studios, en Byrne.
Video on youtube
Vorige aflevering
Don’t You Say It’s Over
Don’t You Say It’s Over
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Physical