Person of Interest

8.2 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het vijfde seizoen van Person of Interest

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Person of Interest. We geven een dvd en een blu-ray weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Person of Interest
Jarenlang wordt het team van tech genius Harold Finch, ex-agent John Reese, NYPD detective Lionel Fusco, cyber-hacker Root en Sameen Shaw beschermt door The Machine, maar als werelden botsen en een rivaal zich eindelijk bekend maakt als Samaritan en The Machine in het nauw drijft, is het de beurt aan het POI team om Finch's creatie te beschermen. In seizoen 5 is de koude oorlog voorbij. De wereld om ons heen ljkt misschien hetzelfde, maar iets is drastisch veranderd. Samaritan's dodelijke aanpassing heeft de controle overgenomen. Is Finch in staat om The Machine weer te laten werken?
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Bros.
Acteurs: Sarah Shahi, Kevin Chapman, Jim Caviezel, Michael Emerson, Taraji P. Henson en Amy Acker
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 34,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het vijfde seizoen Person of Interest:

Prijsvraag

Maak kans op het vijfde seizoen van Person of Interest. Vlak voordat Samaritan The Machine kan bereiken, redt Finch 'haar'. Waarmee doet hij dit?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Return 0
Return 0
05x13
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Vandaag, 15:00
Vijftien seizoenen lang waren de gebroeders Winchester een begrip bij The CW. Het vijftiende seizoen zal te zien zijn bij Amazon.
Vandaag, 14:00
Het gonsde al enige tijd van de geruchten, maar het nieuws was nog niet officieel bevestigd. Maar nu is het zeker Bridgerton krijgt een tweede seizoen.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van de Starz fantasyserie is al te zien bij Ziggo, maar binnenkort ook op Netflix.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Er zijn drie nieuwe castleden toegevoegd aan de cast van Succession, het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie zal binnen kort verschijnen.
Vandaag, 10:01