Perry Mason (2020)

7.5 / 10
59 min
Misdaad, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

MijnSerie Podcast: seizoen 3, aflevering 1

Daar zijn we weer! Een gloednieuw seizoen van de MijnSerie Podcast! Perry Mason is de Serie van de Maand, verder behandelen Mandy en Peter het serie-nieuws van afgelopen tijd en bespreken we de Emmy Awards.

Verder maak je in deze podcast ook kans op een dvd-pakket ter waarde van € 100,- uiteraard aangeboden door MijnSerie.nl! Dit en meer in de eerste aflevering van het derde seizoen van de MijnSerie Podcast!

Stop even met series kijken om te luisteren naar de nieuwste Podcast.


Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail. En het antwoord en de winnaar kun je horen in de volgende podcast eind oktober.

De MijnSerie Podcast is ook te beluisteren op Spotify en iTunes, abonneer je op één van deze twee, zo hoef je geen aflevering meer te missen.

Reacties, tips, op- of aanmerkingen zijn altijd welkom op e-mailadres; [email protected]

Perry Mason 1957

Prijsvraag

De MijnSerie Podcast heeft in december 2018 een pilotaflvering gehad. Welke serie was die aflevering de serie van de maand?
Vorige aflevering
Chapter 8
01x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_tweemaalh
23 sep 2020 21:47 -
Fijn dat jullie weer terug zijn. Ik heb hem net geluisterd en het was weer genieten
Reageer
avatar_Roeman
24 sep 2020 08:09
Dank je wel, leuk om te horen.
Reageer

Laatste nieuws

Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.
Gisteren, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:00
Er is een serie over de blockbuster Flashdance uit 1983 in productie bij CBS All Acces, dat binnenkort zal veranderen naar Paramount Plus.
Gisteren, 11:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 09:43
Ook in de week van 19 tot en met 25 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 43
Gisteren, 09:00
Er komen nog zes nieuwe afleveringen van Black-ish bij. ABC heeft naast de eerder bestelde vijftien afleveringen nog zes nieuwe afleveringen besteld.
zondag, 12:00