Perpetual Grace, LTD

6.8 / 10
51 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Perpetual Grace, LTD in april bij FOX

De EPIX-serie Perpetual Grace, LTD zal in april te zien zijn in Nederland bij FOX.

Ben Kingsley en Jimmi Simpson spelen de hoofdrollen in de komische misdaadserie Perpetual Grace, LTD. De serie die in juni 2019 in première ging bij EPIX heeft één seizoen met tien afleveringen gehad. De serie volgt een jonge landloper James (Simpson, Westworld) die van plan is een geestelijke Pastor Byron ‘Pa’ Brown (Kingsley, Tut) te beroven. De oude man blijkt echter een stuk gevaarlijker dan hij aanvankelijk dacht en ook talloze andere vreemde figuren gooien roet in het eten. Jacki Weaver (Bloom) speelt Lillian ‘Ma’ Brown de vrouw van de geestelijke. De serie werd bedacht en geschreven door Steve Conrad en Bruce Terris die beide ook verantwoordelijk waren voor Patriot (2017) dat te zien is bij Amazon.


Sir Ben Kingsley

In januari 2020 werd bekend gemaakt dat de serie geen tweede seizoen gaat krijgen maar een gelimiteerd aantal afleveringen om de serie goed te kunnen afronden. Meer details zijn er nog niet bekend gemaakt. De neo-noir misdaad serie zal vanaf 20 april te zien zijn in Nederland bij FOX. Zij zullen wekelijks twee afleveringen gaan uitzenden.

Vorige aflevering
A Sheriff in the Era of the Cartel
A Sheriff in the Era of the Cartel
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Vandaag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Vandaag, 14:00
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Vandaag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
HBO Max heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Raised by Wolves (2020) vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging begin deze maand in première.
Vandaag, 10:33
1