Perpetual Grace, LTD

6.8 / 10
51 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.8 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2019 - heden
NetwerkEPIX
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:51 min2019 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:EPIX
Perpetual Grace, LTD is een Amerikaanse misdaadserie van de zender EPIX. De serie ging in première op 2 juni 2019.

Volgt James, een jeugdige manipulator, terwijl hij probeert te jagen op Pastor Byron Brown (Kingsley), die veel gevaarlijker blijkt te zijn dan hij vermoedt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Perpetual Grace, LTD.

Nieuws (8)

Comic Con is voor het eerst in 50 jaar afgelast. Series die een ander einde krijgen dan verwacht, omdat de productie is stilgelegd en de laatste afleveringen niet opgenomen konden worden. Maar voor de seriefan is er gelukkig nog genoeg te zien en lezen.
20 apr 2020
De week van 30 maart tot en met 5 april stond weer bol van nieuws over de corona-uitbraak. Ook cast en crew van series hebben te maken met de gevolgen van de crisis. Lees hieronder het nieuws dat in deze week uitkwam.
6 apr 2020
De EPIX-serie Perpetual Grace, LTD zal in april te zien zijn in Nederland bij FOX.
4 apr 2020

Populaire reacties (4)

8
15 jul 2019
Boven alles is Perpetual Grace, LTD een feest voor het oog, een aaneenschakeling van mooie beelden. Beelden die – als ze met een andere camera waren geschoten – ieder jaar mee zouden strijden voor de ereplekken van de International Photography Awards. Van een mooi bord kun je niet eten en Too Old To Die Young heeft recentelijk nog bewezen dat vorm niet alles is, maar laten we ook niet doen alsof schoonheid er helemaal niet toe doet. En laat Perpetual Grace, LTD nou grossieren in schoonheid.

Er gaan (genoeg) mensen zijn die Perpetual Grace, LTD te traag vinden. Te raar. Te absurd. Begrijp ik allemaal, maar ik vind ‘m heerlijk. Heerlijk zoals Fargo heerlijk was. Heerlijk zoals met name de eerste ronde van True Detective heerlijk was. Misschien niet ‘lekker-het-hele-seizoen-in-één-keer-bingen’ heerlijk, maar meer ‘onthaasttelevisie-zoals-onthaasttelevisie-bedoeld-is’ heerlijk. Deze nieuwste van Epix is niet alleen een bron van rust, het zit ook nog eens vol bizarre wendingen en is verrassend grappig. Subtiel grappig, dat wel. Iets wat eigenlijk alleen opvalt als je je als kijker niet langzaam in slaap laat sussen door een cadans die nog het meeste wegheeft van een ontspannen treinritje. Misschien zou de gebruiksaanwijzing moeten lezen dat de maximale dagelijkse dosering Perpetual Grace, LTD slechts twee afleveringen is. Bij een hogere dosis neemt de werking significant af. Concentratie is wat deze serie vraagt en wie dat op kan brengen heeft hier een goeie aan. Dus… Get it, get the rhythm, get the rhythm, there you go, there you fucking go.
6
18 jun 2020
Niet helemaal mijn ding deze serie. Dit zal ws niet iedereen aanspreken. De vergelijking met Fargo is snel gemaakt. Maar dat vind ik toch een stukje scherper, grappiger en vlotter. Een serie gevuld met bizarre maar interessante karakters. En een vermakelijk verhaal, met veel laagjes. En met erg mooi camerawerk. Maar ook flink wat trage en vage scenes. Ik ga nog eens goed nadenken of ik seizoen 2 ga kijken, mocht dat er komen.

Vergelijkbare series

Fargo
5 stemmen
Dexter
3 stemmen
Sherlock
3 stemmen
Homeland
3 stemmen