Perfume

6.9 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.9 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2018 - heden
NetwerkZDFneo
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:60 min2018 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:ZDFneo
Perfume is een Duitse misdaadserie van de zender ZDFneo. De serie ging in première op 14 november 2018.

Gebaseerd op motieven van de wereldwijde bestseller met dezelfde naam door Patrick Suskind, verplaatst Perfume de actie naar de moderne tijd en gebruikt het boekidee van het manipuleren van mensen door geur als een springveer. Een jonge profiler die een reeks brutale moorden onderzoekt, traceert gebeurtenissen terug naar een klein aantal jongens op een kostschool die experimenteerde met het manipuleren van mensen met behulp van menselijke geuren.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (1)

Perfume - Seizoen 1

7.5

Nieuws (5)

In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van Netflix. We hebben nu een update gemaakt van de streamingdienst-series.
6 aug 2019
14
Netflix heeft weer een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
24 apr 2019
28
Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt/midseason, welk seizoen of première en welke zender.
30 nov 2018
11

Vergelijkbare series

The Sinner
2 stemmen
Black Spot
2 stemmen
Dexter
1 stem
Fringe
1 stem
Damages
1 stem