Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer van Percy Jackson and the Olympians onthult langere blik op Disney+ serie

Een nieuwe trailer voor de aankomende Disney+ adaptatie van Percy Jackson and the Olympians laat zien hoe het titulaire personage (gespeeld door Walker Scobell) ontdekt dat hij geen gewone jongen is.

Percy Jackson is de zoon van de Griekse god Poseidon, waardoor hij zelf een halfgod is. Deze ontdekking leidt de twaalfjarige Percy naar Camp Halfblood, een Griekse trainingsfaciliteit voor halfgoden. Al snel krijgt hij de taak om de Master Bolt terug te vinden nadat deze is gestolen - met de hulp van zijn vrienden Annabeth (Leah Jeffries) en Grover (Aryan Simhadri).

De trailer geeft een goed beeld van de langverwachte serie, inclusief het iconische Camp Halfblood en enkele van de gevechten die Percy en zijn vrienden tijdens hun reis zullen tegenkomen.

Percy Jackson and the Olympians

De serie heeft ook opvallende gastacteurs Lin-Manuel Miranda (His Dark Materials) als Hermes, Megan Mullally (Will & Grace) als Alecto/Mrs. Dodds, Toby Stephens (Black Sails) als Poseidon, Virginia Kull (NOS4A2) als Sally Jackson, Jason Mantzoukas (Star Trek: Prodigy) als Dionysus/Mr. D, Jay Duplass (Industry) als Hades, Glynn Turman (Fargo) als Chiron/Mr. Brunner, wijlen Lance Reddick (Bosch) als Zeus, Adam Copeland (Vikings) als Ares, Charlie Bushnell (Diary of a Future President) als Luke Castellan, Dior Goodjohn (Head of the Class (2021)) als Clarisse La Rue, Jessica Parker Kennedy (Black Sails) als Medusa, Olivea Morton als Nancy Bobofit, Suzanne Cryer (Silicon Valley) als Echidna, Timm Sharp (Enlightened) als Gabe Ugliano en Timothy Omundson (This Is Us) als Hephaestus.

Riordan werkte nauw samen met het creatieve team en de showrunners Jon Steinberg en Dan Shotz aan de serie, die volgens Disney+ trouw blijft aan zijn visie op populaire literaire personages.

De eerste twee afleveringen zijn geschreven door Riordan en Steinberg en geregisseerd door James Bobin. Steinberg en Shotz zijn de uitvoerende producenten naast Rick Riordan, Rebecca Riordan, The Gotham Group's Ellen Goldsmith-Vein, Bert Salke, The Gotham Group's Jeremy Bell en D.J. Goldberg, James Bobin, Jim Rowe, Monica Owusu-Breen, Anders Engström en Jet Wilkinson.

De serie van acht afleveringen debuteert met een première van twee afleveringen op woensdag 20 december op Disney+, gevolgd door wekelijkse nieuwe afleveringen.

Hieronder kun je de nieuwe trailer voor Percy Jackson and the Olympians bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Percy Jackson and the Olympians