Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Disney+ onthult nieuwe teaser voor Percy Jackson and the Olympians

Disney+ maakt fans klaar voor de première van de aankomende originele serie Percy Jackson and the Olympians.

Hoewel de serie pas in december in première gaat, heeft de streamer nu een nieuwe teaser vrijgegeven. Deze keer wordt er iets meer onthuld over de reis die Percy (Walker Scobell) en zijn crew gaan maken om de Master Bolt terug te vinden nadat deze is gestolen.

Percy Jackson and the Olympians

Maar eerst zal Percy zich bewust moeten worden van zijn kracht als Halfbloed en meer te weten komen over zijn verleden om te begrijpen waarom hij de enige persoon is voor deze baan.

Terwijl fans zich opmaken voor de komende verfilming - ongeveer tien jaar nadat de eerste twee romans in de serie van Rick Riordan werden verfilmd - is de auteur vanaf de eerste dag duidelijk geweest over zijn betrokkenheid bij de Disney+ serie.

"Ik voel me op mijn gemak om fans van de boeken die hebben gewacht - in sommige gevallen tientallen jaren - op dit soort getrouwe adaptatie te vertellen dat dit degene is waar jullie op hebben gewacht. We zijn erbij betrokken en ik denk dat jullie het geweldig zullen vinden," vertelde hij Entertainment Weekly in een recent interview.

Percy Jackson and the Olympians vertelt het fantastische verhaal van een twaalfjarige moderne halfgod, Percy Jackson, die net in het reine komt met zijn nieuwe goddelijke krachten wanneer de hemelgod Zeus hem beschuldigt van het stelen van zijn meesterbliksemschicht. Met de hulp van zijn vrienden Grover en Annabeth moet Percy het avontuur van zijn leven aangaan om de bliksemschicht te vinden en de orde op Olympus te herstellen.

In de serie speelt Walker Scobell de rol van Percy Jackson, Leah Sava Jeffries (Rel) die de rol speelt van Annabeth Chase en Aryan Simhadri (Just Roll With It) die de rol speelt van Grover Underwood, Virginia Kull (NOS4A2), Jason Mantzoukas (Star Trek: Prodigy), Jay Duplass (Industry), Glynn Turman (Fargo), wijlen Lance Reddick (Bosch), Adam Copeland (Vikings), Charlie Bushnell (Diary of a Future President), Dior Goodjohn (Head of the Class (2021)), Jessica Parker Kennedy (Black Sails), Olivea Morton, Suzanne Cryer (Silicon Valley), Timm Sharp (Enlightened) en Timothy Omundson (This Is Us).

Riordan werkte nauw samen met het creatieve team en showrunners Jon Steinberg en Dan Shotz aan de serie, die volgens Disney+ trouw blijft aan zijn visie op populaire literaire personages. De eerste twee afleveringen zijn geschreven door Riordan en Steinberg en geregisseerd door James Bobin (The Flight of the Conchords).

Steinberg en Shotz zijn de uitvoerende producenten naast Rick Riordan, Rebecca Riordan, The Gotham Group's Ellen Goldsmith-Vein, Bert Salke, The Gotham Group's Jeremy Bell en D.J. Goldberg, James Bobin, Jim Rowe, Monica Owusu-Breen, Anders Engström en Jet Wilkinson.

Percy Jackson and the Olympians gaat in première met twee afleveringen op woensdag 20 december op Disney+, gevolgd door wekelijkse nieuwe afleveringen.

Hieronder kun je de nieuwe teaser bekijken voor Percy Jackson and the Olympians.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Prophecy Comes True
The Prophecy Comes True
01x08
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Karzal
20 sep 2023 18:10 -
Weet nog niet helemaal wat ik hier van moet vinden, maar laat me graag verrassen.
Reageer
Percy Jackson and the Olympians