Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Penoza seizoen vijf vanaf augustus bij NPO 3

Het allerlaatste seizoen van de Nederlandse maffiaserie Penoza komt eraan.

Op 27 augustus zal het allerlaatste seizoen van Penoza van start gaan op NPO 3. In het vijfde seizoen zullen we oude bekenden tegenkomen, waaronder Monic Hendrickx, Sigrid ten Napel en Hajo Bruins. Maar ook nieuwe gezichten zoals Sonja Silva en Axel Daeselaire. Eerstgenoemde is de nieuwe vriendin van Berry (Loek Peters) en Axel speelt het nieuwe liefje van Carmen (Hendrickx).

In het vijfde seizoen gaat het heel goed met Carmen. De kinderen zijn gelukkig en de drugshandel verloopt voorspoedig. Carmen denkt er aan om de hele drugswereld vaarwel te zeggen, maar wil nog één grote slag slaan voor ze gaat. Maar dat blijkt lastiger dan gedacht, zeker nu er nieuwe drugscriminelen zijn die harder en onvoorspelbaarder zijn dan ooit.

Penoza doet het goed in Nederland, met rond een miljoen kijkers per aflevering. In Amerika is er ook een versie gemaakt, Red Widow, maar die deed het niet zo goed voor ABC-begrippen en het bleef slechts bij één seizoen. In Nederland werd de serie tot twee maal toe genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Ook is er op dit moment een film van Penoza gepland, die zich deels in het buitenland moet gaan afspelen. Wanneer de film te zien zal zijn is nog niet bekend.

Ga jij kijken naar het allerlaatste seizoen van Penoza?


Vorige aflevering
Aflevering 10
Aflevering 10
05x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
27 jun 2017 12:16 -
Zal tijd worden na 2 jaar wachten.
Reageer
Penoza