Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Penoza krijgt film

NL Film, producent van Penoza, is bezig met het ontwikkelen van een Penoza-film. Alain de Levita van NL Film vertelde: “De film zal zich gedeeltelijk in het buitenland afspelen. Binnenkort beginnen we met schrijven.” De opnames van het vijfde seizoen zullen binnenkort van start gaan en in het najaar van 2017 worden uitgezonden. Het is de bedoeling dat de film na het vijfde seizoen gaat uitkomen.

De Levita vervolgt: “De gehele cast doet weer mee. Iedereen zal dus opnieuw te zien zijn in het vijfde seizoen.” Helaas wil De Lavita niets vertellen over de inhoud van het vijfde seizoen. De cast bestaat uit onder andere Monic Hendrickx, Loek Peters, Raymond Thiry, Gijs Naber, Sigrid ten Napel, Hajo Bruins en Niels Gomperts. Het vijfde seizoen wordt geregisseerd door drie nieuwe regisseurs: Max Porcelijn (Van God Los), Michiel Jaarsveld (Stellenbosch) en Willem Gerritsen.

Heb jij liever een zesde seizoen of toch een film van Penoza?


Vorige aflevering
Aflevering 10
Aflevering 10
05x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_seriefan90
01 okt 2016 11:56 -
een film is inderdaad een goed idee seizoen 5 het laatste seizoen en dan de serie volledig afronden met een film dat zou perfect zijn maar dan moeten ze niet 2 jaar later alweer opnieuw uitkomen met een 2e film ze moeten het dan niet gaan uitmelken een seizoen 5+film en dan klaar dan is het voorbij.
Reageer
Penoza