Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

EPIX bestelt tweede seizoen Pennyworth

Pennyworth is een Amerikaanse actieserie van de zender EPIX. De serie ging in première in juli 2019. Er is nu al besloten dat de serie een tweede seizoen krijgt.

Pennyworth volgt de legendarische butler van de Wayne-familie, Alfred Pennyworth (Jack Bannon), een voormalige Britse SAS-soldaat die een beveiligingsbedrijf vormt en gaat werken met Thomas Wayne (Ben Aldridge), in het Londen van de jaren zestig.

Het is een Batman prequel-serie, want Alfred Pennyworth kennen we al als de voormalige butler van Bruce Wayne. Alfred Pennyworth wordt beschreven als een jongensachtig knappe, vrolijke, charmante, slimme jongeman uit Londen. Je zou hem nooit voor een SAS-moordenaar aanzien, dankzij zijn eerlijke, openhartige en geestige houding. Alfred weet niet hoe hij de goedhartige jongen die hij lijkt te zien moet verzoenen met de koude, berekenende moordenaar die hij eigenlijk is.

Video on youtube


Het tweede seizoen van Pennyworth krijgt tien afleveringen, net als het eerste seizoen. De opnamen starten in januari 2020 in de Warner Bros. Studios in het Engelse Leavesden. Het eerste seizoen had voortreffelijke kijkcijfers bij EPIX, zodat het logisch was om een vervolg te bestellen.
Vorige aflevering
Highland Wedding
Highland Wedding
03x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_hansx
31 okt 2019 17:52 -
Veel te kort. Waarom geen 21 afleveringen voor deze geweldige serie?
Reageer
Pennyworth: The Origin of Batman's Butler