Pennyworth

7.9 / 10
56 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Pennyworth krijgt derde seizoen bij HBO Max

HBO Max heeft een deal gesloten om de DC-serie Pennyworth voor een derde seizoen naar zijn platform te brengen.

De serie Pennyworth, die twee seizoenen op Epix te zien was, is voor een derde seizoen vernieuwd en zal in 2022 de overstap maken naar het digitale platform van WarnerMedia. De deal omvat ook de eerste twee seizoenen van de Batman-butler-prequel die begin volgend jaar op de dienst wordt gelanceerd.

De verhuizing, aangekondigd op het DC Fandome-evenement, is niet enorm, aangezien het MGM-kabelnetwerk zijn lijst van originelen met scripts heeft bijgewerkt en de serie in première ging voordat de studio zijn eigen streamingdienst lanceerde. Het voegt zich bij andere DC-titels zoals Titans (2018), Doom Patrol en Peacemaker (2022) op HBO Max.

Pennyworth volgt Alfred Pennyworth (Jack Bannon), een voormalige Britse SAS-soldaat, die in het Londen van de jaren zestig een beveiligingsbedrijf opricht en gaat werken met de jonge miljardair Thomas Wayne (Ben Aldridge), voordat hij de butler van Bruce Wayne wordt. In seizoen drie zijn ook Emma Paetz, Paloma Faith, Ryan Fletcher, Dorothy Atkinson, Ramon Tikaram, Harriet Slater en Simon Manyonda te zien.


Jack Bannon en Ben Aldridge

Het derde seizoen begint na een tijdsprong van vijf jaar: de burgeroorlog is voorbij en een culturele revolutie heeft de wereld ten goede of ten kwade veranderd - en luidt een nieuw tijdperk van superhelden en superschurken in.

De tiendelige dramaserie van Warner Bros. Television is gebaseerd op DC-personages gecreëerd door Bob Kane met Bill Finger en is uitvoerend geproduceerd door Bruno Heller, Matthew Patnick, Danny Cannon en John Stephens. Pennyworth wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk bij Warner Bros. Studios Leavesden.
Vorige aflevering
The Lion and Lamb
The Lion and Lamb
02x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Pennyworth