Pennyworth

7.9 / 10
56 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Pennyworth midden december in première

EPIX heeft de premièredatum van het tweede seizoen van de batman prequel Pennyworth bekend gemaakt, daarnaast is er ook een teaser uitgebracht.

Er gingen al wat geruchten rond over de premièredatum van het tweede seizoen van Pennyworth, nadat uitvoerend producent en regisseur Danny John Cannon een datum deelde op zijn instagrampagina. Volgens Cannon zou het seizoen 2 december van start gaan, maar hij zat er een aantal dagen naast. Het tweede seizoen gaat 13 december in première, heeft EPIX bekend gemaakt.

Onder andere Simon Manyonda (His Dark Materials), Jessica de Gouw (The Hunting), James Purefoy (Sex Education), Edward Hogg (Harlots) en Jessye Romeo (Curfew) voegen zich bij de cast voor het tweede seizoen. EPIX heeft ook de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Pennyworth uitgebracht, bekijk deze hieronder.

Vorige aflevering
Marianne Faithful
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.
Vandaag, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:00
Er is een serie over de blockbuster Flashdance uit 1983 in productie bij CBS All Acces, dat binnenkort zal veranderen naar Paramount Plus.
Vandaag, 11:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 09:43
Ook in de week van 19 tot en met 25 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 43
Vandaag, 09:00
Er komen nog zes nieuwe afleveringen van Black-ish bij. ABC heeft naast de eerder bestelde vijftien afleveringen nog zes nieuwe afleveringen besteld.
Gisteren, 12:00