Pennyworth

7.9 / 10
56 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Pennyworth midden december in première

EPIX heeft de premièredatum van het tweede seizoen van de batman prequel Pennyworth bekend gemaakt, daarnaast is er ook een teaser uitgebracht.

Er gingen al wat geruchten rond over de premièredatum van het tweede seizoen van Pennyworth, nadat uitvoerend producent en regisseur Danny John Cannon een datum deelde op zijn instagrampagina. Volgens Cannon zou het seizoen 2 december van start gaan, maar hij zat er een aantal dagen naast. Het tweede seizoen gaat 13 december in première, heeft EPIX bekend gemaakt.

Onder andere Simon Manyonda (His Dark Materials), Jessica de Gouw (The Hunting), James Purefoy (Sex Education), Edward Hogg (Harlots) en Jessye Romeo (Curfew) voegen zich bij de cast voor het tweede seizoen. EPIX heeft ook de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Pennyworth uitgebracht, bekijk deze hieronder.

Vorige aflevering
The Hunted Fox
The Hunted Fox
02x04
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het vierde seizoen is al te bekijken bij NPO Plus, maar vanaf begin volgende maand zal er wekelijks een aflevering worden uitgezonden bij NPO2 en NPO Start.
Gisteren, 16:00
Begin volgende maand verschijnen de eerste acht afleveringen van het vierde seizoen van de medische dramaserie The Good Doctor bij Videoland.
Gisteren, 15:00
Babou Ceesay (Guerrilla) gaat de hoofdrol vervullen in Wolfe, daarnaast is er meer casting nieuws over de serie die Paul Abbott (Shameless) schreef voor Sky.
Gisteren, 12:00
Eind maart verschijnt de nieuwe animatieserie Invincible bij Amazon Prime Video. De serie is afkomstig van Robert Kirkman (The Walking Dead).
Gisteren, 11:00
Paapa Essiedu (I May Destroy You) zal de hoofdrol spelen in Extinction, een nieuwe die Joe Barton (Giri/Haji) schreef voor Sky.
Gisteren, 10:00
1
Lijsten, MijnSerie kan er geen genoeg van krijgen. We hebben dit keer een lijst gemaakt met series/programma’s van zenders, kabelaars en streamingdiensten die gecanceld of vernieuwd zijn vanaf augustus 2020 tot en met januari 2021.
Gisteren, 09:00