Pennyworth

7.9 / 10
56 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Ook in de week van 12 tot en met 18 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 42
maandag, 09:00
EPIX heeft de premièredatum van het tweede seizoen van de batman prequel Pennyworth bekend gemaakt, daarnaast is er ook een teaser uitgebracht.
vrijdag, 14:00
BBC America heeft de premièredatum van de fantasieserie The Watch bekend genaakt, de serie zal begin volgend jaar in première gaan.
woensdag, 10:00
Ook in de week van 5 tot en met 11 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 41
ma 12 oktober
Het tweede seizoen van de Batman prequel Pennyworth gaat mogelijk begin december in première bij EPIX.
vr 9 oktober
Het eerste volledige beeld van Emma Corrin (Pennyworth) als Prinses Diana op haar trouwdag is uitgebracht. De Emmy award winnende Amy Roberts ontwierp de jurk.
di 6 oktober
Netflix heeft de premièredatum van het vierde seizoen van The Crown bekend gemaakt. Ook is er een teaser, met beelden van 'prinses Diana', uitgebracht.
do 20 augustus
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
wo 12 augustus
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
ma 3 augustus
In week 30 van 20 tot en met 26 juli ging de eerste [email protected] van start. Het vele nieuws wat daar vandaan komt vind je terug op MijnSerie. Mocht je wat hebben gemist, wij hebben het hieronder voor je verzameld.
ma 27 juli
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Pennyworth. We geven drie dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
wo 22 juli
Het corona-virus heeft niet alleen het dagelijkse leven, de beurzen en de bevolking hard getroffen, maar ook de televisie-industrie merkt de gevolgen van de uitbraak. En het einde is nog lang niet in zicht.
13 mrt 2020
6