Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Penny Dreadful vernieuwd met een derde seizoen

Sky Atlantic heeft de kritisch-toegejuichte BAFTA winnaar Penny Dreadful vernieuwd met een derde seizoen. De horrorserie van schrijver, bedenker en uitvoerend producent John Logan zal als coproductie met Showtime opnieuw op locatie in Dublin worden opgenomen om met negen afleveringen in 2016 terug te keren.

Zai Bennett, directeur van Sky Atlantic, zei het volgende over de vernieuwing: “Penny Dreadful past perfect bij Sky Atlantic; echt internationaal in omvang en ambitie, maar met een reeks van Britse talenten in de kern, en gefilmd in de Republiek Ierland. Ik ben opgewonden om de serie te zien terugkeren naar het televisiekanaal, en om nogmaals te mogen werken met John Logan en onze goede vrienden bij Showtime.”

David Nevins, voorzitter Showtime Networks Inc., voegde hier het volgende aan toe: “John Logans briljante schrijfwerk en de ongelofelijke getalenteerde ensemble blijven een gepassioneerd en wereldwijde fan basis trekken in de zorgvuldige gecreëerde wereld van Penny Dreadful. Samen met onze geweldige partners bij Sky zijn wij benieuwd wat voor nieuws John (Logan) zal gaan achtervolgen en wat hij en zijn team voor ons in petto heeft in het derde seizoen.”

Op dit moment is het tweede seizoen nog bezig. Zondag 21 juni zal aflevering acht worden uitgezonden om op donderdag 25 juni bij Netflix te worden uitgezonden. De finale van het tweede seizoen is op 5 juli bij Showtime en op 9 juli op Netflix te zien.

Ga jij kijken naar het derde seizoen van Penny Dreadful?

Josh Hartnett en Eva Green
Vorige aflevering
The Blessed Dark
The Blessed Dark
03x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_HiMyNameIsJoey
17 jun 2015 13:27 -
Gruwelijk! Ik kijk ernaar uit =)
Reageer
avatar_anonymous
17 jun 2015 16:30 -
Ja heerlijk, tuurlijk ga ik kijken :)
Reageer
avatar_monique1963
18 jun 2015 13:06 -
Eva Green, werkelijk een fantastische actrice!.. ben blij met de vernieuwing :)
Reageer
avatar_forz_a
28 sep 2015 13:58 -
TOP! super serie!
Reageer
Penny Dreadful