Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Penny Dreadful: City of Angels

Vanaf volgende maand is Penny Dreadful: City of Angels, de spin-off van horrorserie Penny Dreadful, te zien. Showtime heeft nu de trailer gepubliceerd.

De spin-off speelt zich af in Los Angeles van 1938. In die tijd zijn er in Los Angeles veel politieke en sociale spanningen. Wanneer er een lugubere moord wordt gepleegd raken rechercheur Tiago Vega (Daniel Zovatto, Here and Now) en zijn partner Lewis Michener (Nathan Lane, Modern Family) verwikkeld in een verhaal dat de rijke geschiedenis van Los Angeles weerspiegelt. Penny Dreadful: City of Angels onderzoekt een de mix van het bovennatuurlijke en de realiteit in Los Angeles in die periode.

Eerder bracht showtime al de teaser naar buiten. Daarbij kwam ook het nieuws naar buiten dat Penny Dreadful: City of Angels vanaf 26 april te zien is. Nu heeft Showtime de trailer van de spin-off gepubliceerd. Bekijk de trailer hieronder.

Video on youtube


Bedenker John Logan schreef Penny Dreadful en is nu ook weer schrijver en uitvoerend producent van de spin-off. Piper Perabo, Natalie Dormer, Kerry Bishé, Amy Madigan, Brent Spiner en Rory Kinnear zijn, naast Zovatto en Lane, ook te zien in de serie.
Vorige aflevering
Day of the Dead
Day of the Dead
01x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Inter
10 maa 2020 09:41 -
Deze serie gaat vast een topper worden
Reageer
avatar_BlackBiker
10 maa 2020 17:49 - 22 sep 2021 04:49
Ik ben een groot fan van Penny Dreadful (zie ook mijn avatar ;-)). Ik wist nog niet echt wat ik van deze nieuwe versie moest denken, maar deze trailer doet mij wel geloven dat ook dit echt wat kan worden.
Natalie Dormer ziet er fantastisch uit, net als Eva Green in de eerste serie. Hopelijk weer een sterke vrouwenrol in de lead.

Ik ben ook nieuwsgierig of Rory Kinnaer nu echt een andere rol speelt of misschien toch The Creature is die jaren na de oorspronkelijke serie toch zijn plaats heeft gevonden in de maatschappij. Zijn gezicht is niet mismaakt in de trailer, maar misschien was daar nog wel wat aan te doen tussen de eerste en deze serie in. Enfin, we gaan het zien! Ik ben wel enthousiast.
Reageer
Penny Dreadful: City of Angels