Penny Dreadful: City of Angels

6.9 / 10
50 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Penny Dreadful: City of Angels in april bij Showtime

Penny Dreadful: City of Angels is de spin-off van de horrorserie Penny Dreadful van Showtime.

Penny Dreadful: City of Angels speelt zich af in 1938 in Los Angeles, een tijd en plaats die doordrenkt is met Mexicaans-Amerikaanse folklore en sociale spanning. Geworteld in het conflict tussen personages verbonden met de godheid Santa Muerte en anderen die zijn verbonden met de Duivel, zal Penny Dreadful: City of Angels een mix verkennen van het bovennatuurlijke van die periode. Ook zal de serie nieuwe occulte mythen en morele dilemma’s tonen binnen de historische achtergrond.

Bedenker John Logan is dit keer ook weer schrijver en uitvoerend producent. De acteurs Piper Perabo, Daniel Zovatto, Natalie Dormer, Kerry Bishé, Amy Madigan, Brent Spiner en Rory Kinnear zijn te zien in de serie.

Showtime heeft gisteren de teaser en releasedatum vrijgegeven voor Penny Dreadful: City of Angels. De serie is vanaf 26 april te zien.

Vorige aflevering
Children of the Royal Sun
Children of the Royal Sun
01x05
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Historische televisieseries zijn er in verschillende soorten en maten. Deze keer aandacht voor historis
Vandaag, 16:00
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
Vandaag, 15:04
Onlangs meldde MijnSerie dat seizoen zes onzeker was, maar nu schijnt Tom Ellis toch te hebben getekend.
Vandaag, 14:08
1
Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
Vandaag, 11:00
Het tweede seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam verschijnt in juli bij Ziggo Movies & Series. Het seizoen was eerder al op Net5 te zien.
Vandaag, 09:00
De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.
Gisteren, 16:00