Penny Dreadful: City of Angels

-
50 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Penny Dreadful: City of Angels in april bij Showtime

Penny Dreadful: City of Angels is de spin-off van de horrorserie Penny Dreadful van Showtime.

Penny Dreadful: City of Angels speelt zich af in 1938 in Los Angeles, een tijd en plaats die doordrenkt is met Mexicaans-Amerikaanse folklore en sociale spanning. Geworteld in het conflict tussen personages verbonden met de godheid Santa Muerte en anderen die zijn verbonden met de Duivel, zal Penny Dreadful: City of Angels een mix verkennen van het bovennatuurlijke van die periode. Ook zal de serie nieuwe occulte mythen en morele dilemma’s tonen binnen de historische achtergrond.

Bedenker John Logan is dit keer ook weer schrijver en uitvoerend producent. De acteurs Piper Perabo, Daniel Zovatto, Natalie Dormer, Kerry Bishé, Amy Madigan, Brent Spiner en Rory Kinnear zijn te zien in de serie.

Showtime heeft gisteren de teaser en releasedatum vrijgegeven voor Penny Dreadful: City of Angels. De serie is vanaf 26 april te zien.

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Nederlandse Disney+ abonnees hebben woensdag een e-mail ontvangen van Disney met de ogenschijnlijke mogelijkheid om voor zes dollar Hulu toe te voegen aan het huidige abonnement.
Vandaag, 09:00
De serie Oogappels, die ITV Studios Netherlands heeft gemaakt voor BNNVARA, zou vanaf 27 februari weer te zien zijn op NPO 1.
Vandaag, 08:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Supergirl. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Gotham. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
CBS heeft twee van de titelpersonages gevonden voor de pilot van de komedieserie The Three of Us.
Gisteren, 14:00
Cleaning Up is een Britse dramaserie van de zender ITV. In 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit zes afleveringen.
Gisteren, 13:00
1