Penny Dreadful: City of Angels

-
50 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Penny Dreadful: City of Angels in april bij Showtime

Penny Dreadful: City of Angels is de spin-off van de horrorserie Penny Dreadful van Showtime.

Penny Dreadful: City of Angels speelt zich af in 1938 in Los Angeles, een tijd en plaats die doordrenkt is met Mexicaans-Amerikaanse folklore en sociale spanning. Geworteld in het conflict tussen personages verbonden met de godheid Santa Muerte en anderen die zijn verbonden met de Duivel, zal Penny Dreadful: City of Angels een mix verkennen van het bovennatuurlijke van die periode. Ook zal de serie nieuwe occulte mythen en morele dilemma’s tonen binnen de historische achtergrond.

Bedenker John Logan is dit keer ook weer schrijver en uitvoerend producent. De acteurs Piper Perabo, Daniel Zovatto, Natalie Dormer, Kerry Bishé, Amy Madigan, Brent Spiner en Rory Kinnear zijn te zien in de serie.

Showtime heeft gisteren de teaser en releasedatum vrijgegeven voor Penny Dreadful: City of Angels. De serie is vanaf 26 april te zien.

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:00
De serie Amazing Stories (2020) gaat binnenkort in première bij Apple TV+. Het is een nieuwe versie van de anthologieserie uit de jaren 80 van Steven Spielberg, die destijds bij NBC te zien was.
Vandaag, 11:00
De 26ste Screen Actors Guild Awards zijn op 19 januari uitgereikt. Wij hebben de winnaars voor je op een rijtje gezet.
Vandaag, 10:00
Awkwafina is Nora from Queens, Tosh.0, Insecure, JETT, Warrior (2019), Sorry For Your Loss, Limetown, Dollface en Wu-Tang: An American Saga en The World According to Jeff Goldblum. Deze en meer series in het weekoverzicht van 13 tot en met 19 januari.
Vandaag, 09:00
Watchmen (2019) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender HBO. De serie ging in première in oktober 2019.
Gisteren, 12:00
The Walking Dead: World Beyond is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. Het is een spin-off van The Walking Dead.
Gisteren, 11:00