Penny Dreadful: City of Angels

6.8 / 10
50 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.8 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkShowtime
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Horror
Netwerk:Showtime
Penny Dreadful: City of Angels is een Amerikaanse horrorserie van de zender Showtime. De serie ging in première op 26 april 2020.

1938 Los Angeles. Wanneer een gruwelijke moord de stad choqueert, is detective Tiago Vega verwikkeld in een verhaal dat de geschiedenis van Los Angeles weerspiegelt: van het bouwen van de eerste snelwegen van de stad en de diepe tradities van Mexicaans-Amerikaanse folklore tot de gevaarlijke spionageacties van de Derde Rijk en de opkomst van radio-evangelisatie.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1

Populaire reacties (5)

avatar Megafluffy86
-
22 aug 2020
Inmiddels gecanceled door Showtime
avatar BlackBiker
5
5 Mei 2020
Na twee afleveringen ben ik nog niet overtuigd.
Misschien hadden ze het ook geen "Penny Dreadful" moeten noemen. Dat leverde wel heel hoge verwachtingen op, die tot nu toe wat mij betreft niet waar worden gemaakt.

Ik heb ook eigenlijk helemaal niets met het tijdperk en de omgeving waar het in speelt. Het Victoriaanse duistere van Penny Dreadful was juist wat mij aan die serie trok. Hier zitten ze op het strand in de zon en gaat het tot nu toe over, voor mij, compleet oninteressante dingen als een nieuwe snelweg en een Mexicaanse politieman die zijn weg moet zien te vinden in het blanke politiekorps.

De bias is ook wel duidelijk. Elke blanke is een hork of erger en de held is getint. Dat zijn wel dingen die op beginnen te vallen.
Nee, tot nu toe vind ik het flink tegenvallen en ik begin er zelfs al over te denken om hem van mijn kijklijst te halen.

Vergelijkbare series

Penny Dreadful: City of Angels