Peaky Blinders

8.5 / 10
58 min
Misdaad, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Boardwalk Empire acteur voegt zich bij de cast van Peaky Blinders

De Boardwalk Empire acteur zal in het zesde seizoen van Peaky Blinders te zien zijn. Het is nog niet bekend welke rol hij gaat vervullen in de historische misdaadserie.

In het zesde seizoen van Peaky Blinders voegt Stephen Graham (Boardwalk Empire) zich bij de cast van de Britse historische misdaadserie. Het is nog niet bekend welke rol hij gaat spelen. Verder bestaat de cast onder andere uit Cillian Murphy (The Way We Live Now), Helen McCrory (Fearless (2017)) en Tom Hardy (Taboo (2017).

Embed from Getty Images
Stephen Graham

Peaky Blinders speelt zich af in Birmingham net na de Eerste Wereldoorlog. Centrale figuur is Thomas 'Tommy' Michael Shelby (Murphy), die de leiding heeft over een van de meest angstaanjagende bendes van de stad, de Peaky Blinders. Ook de opnames van het zesde seizoen van Peaky Blinders lopen niet helemaal op schema vanwege het coronavirus. Er is ook nog geen premièredatum voor het zesde seizoen bekend.
Vorige aflevering
Mr. Jones
Mr. Jones
05x06
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_tweemaalh
26 apr 2020 10:06 -
Tof nieuws. Ik heb hem voor het eerst echt ontdekt toen hij in Line of Duty speelde, en daar vond ik hem heel tof.
Reageer
avatar_Inter
26 apr 2020 10:24 -
Geweldige mannetje die Stephen Graham, ook met zijn keiharde gelach!
Reageer

Laatste nieuws

Het seizoen 2019-2020 was al ingekort vanwege de corona-pandemie, maar ook het aankomende seizoen wordt korter dan normaal.
Vandaag, 13:00
American Gods gaat volgend jaar met de oude en nieuwe goden van start. Neil Gaiman: "Verhaal is weer op het goede spoor."
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Mamoudou Athie (Sorry For Your Loss) en Dina Shihabi (Altered Carbon) gaan de hoofdrollen vervullen in een nieuwe Netflix serie, over de horror podcast Archive 81.
Vandaag, 09:00
Het vierde deel van Chilling Adventures of Sabrina zal nog net dit jaar in première gaan bij Netflix. Het is ook het laatste deel dat van de serie zal verschijnen.
Gisteren, 09:00
3
Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.
maandag, 13:00
2