Peaky Blinders

8.6 / 10
58 min
Misdaad, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen Peaky Blinders vanaf 25 augustus bij BBC

Peaky Blinders is een Britse historische misdaadserie van de BBC, die ook te zien is bij Netflix. Na bijna twee jaar wachten volgt nu eindelijk het vijfde seizoen. De serie start bij BBC One op 25 augustus om 21.00 uur.

Peaky Blinders speelt zich af in Birmingham, net na de Eerste Wereldoorlog. Centrale figuur is Thomas ’Tommy’ Shelby (Cillian Murphy), die de leiding heeft over een van de meest angstaanjagende bendes van de stad, de Peaky Blinders. In het vijfde seizoen van de Britse misdaadserie is de hele wereld in rep en roer door de beroemde beurscrash van 1929, die destijds de economische depressie van de jaren dertig inluidde. Thomas ’Tommy’ Shelby is inmiddels een parlementslid en wordt benaderd door politicus Oswald Mosley (Sam Claflin), die gewaagde plannen heeft voor Groot-Brittannië.

De BBC heeft onderstaande trailer uitgebracht voor het vijfde seizoen van Peaky Blinders, dat uit zes afleveringen bestaat. Wanneer het vijfde seizoen van de serie bij Netflix zal verschijnen is nog niet bekend.

Vorige aflevering
Mr. Jones
05x06
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_svandenberg86
09 aug 2019 12:29 -
Laten we hopen dat Netflix weer verrast en seizoen 5 direct na aflevering 6 online zet, net als bij seizoen 4.
Reageer
avatar_Javelin
13 aug 2019 09:24
By order of the Peaky fucking Blinders! :P
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Vandaag, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Vandaag, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Vandaag, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Vandaag, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Vandaag, 11:00
1