Peaky Blinders

8.6 / 10
58 min
Misdaad, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Sam Claflin en Kate Dickie in cast Peaky Blinders

Sam Claflin, Brian Gleeson, Neil Maskell, Kate Dickie en Cosmo Jarvis zijn toegevoegd aan de cast van Peaky Blinders.

Het vijftal maakt zijn opwachting in het vijfde seizoen van de historische misdaadserie.

Claflin (White Heat) werd bij het publiek bekend van zijn rol als Finnick in The Hunger Games. Gleeson is te zien in onder meer Rebellion. Kate Dickie had een rol in Game of Thrones, waar zij de rol van Lysa Arryn bekleedde. Maskell maakte zijn opwachting in Humans en Jarvis had een rol in Vera.

Peaky Blinders is een historische dramaserie over een criminele bende uit Birmingham. De activiteiten van de Peaky Blinders kort na de Eerste Wereldoorlog staan daarbij centraal. De hoofdrollen worden gespeeld door Cillian Murphy, Helen McCrory en Sam Neill.

Peaky Blinders ging in september 2013 in première bij BBC Two. Vier seizoenen met uitstekende kijkcijfers verschenen op die zender en het vijfde seizoen zal in 2019 te zien zijn bij BBC One.

Vorige aflevering
Mr. Jones
Mr. Jones
05x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The CW heeft de de Amerikaanse dramaserie Katy Keene na een eerste seizoen gecanceld. De serie is een spin-off van Riverdale.
Gisteren, 12:57
FOX heeft een besluit genomen over de productie van de pilots, die het netwerk eerder heeft besteld.
Gisteren, 10:00
De Amerikaanse komedieserie The Kominsky Method is door Netflix vernieuwd met een derde seizoen, wat ook het laatste seizoen zal zijn.
Gisteren, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
vrijdag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
vrijdag, 09:00
1