Peaky Blinders

8.5 / 10
58 min
Misdaad, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Sam Claflin en Kate Dickie in cast Peaky Blinders

Sam Claflin, Brian Gleeson, Neil Maskell, Kate Dickie en Cosmo Jarvis zijn toegevoegd aan de cast van Peaky Blinders.

Het vijftal maakt zijn opwachting in het vijfde seizoen van de historische misdaadserie.

Claflin (White Heat) werd bij het publiek bekend van zijn rol als Finnick in The Hunger Games. Gleeson is te zien in onder meer Rebellion. Kate Dickie had een rol in Game of Thrones, waar zij de rol van Lysa Arryn bekleedde. Maskell maakte zijn opwachting in Humans en Jarvis had een rol in Vera.

Peaky Blinders is een historische dramaserie over een criminele bende uit Birmingham. De activiteiten van de Peaky Blinders kort na de Eerste Wereldoorlog staan daarbij centraal. De hoofdrollen worden gespeeld door Cillian Murphy, Helen McCrory en Sam Neill.

Peaky Blinders ging in september 2013 in première bij BBC Two. Vier seizoenen met uitstekende kijkcijfers verschenen op die zender en het vijfde seizoen zal in 2019 te zien zijn bij BBC One.

Vorige aflevering
Mr Jones
Mr Jones
05x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van The Durrells. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Gisteren, 14:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
De opnames van het zesde seizoen van Peaky Blinders zijn van start. Het zal wel de laatste keer voor de cast en crew zijn, de serie is beëindigd door BBC en Netflix.
woensdag, 09:00
6
Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
dinsdag, 14:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 13:00