Peaky Blinders

8.6 / 10
58 min
Misdaad, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Peaky Blinders krijgt geen achtste seizoen, film in de pen

Peaky Blinders is inmiddels vernieuwd met een zesde en zevende seizoen. Het zevende seizoen gaat het allerlaatste worden en de Peaky Blinders film is bevestigd.

Tijdens de BAFTA Television Awards sprak bedenker Steven Knight over de plannen voor Peaky Blinders, die een BATFA mee naar huis mocht nemen voor beste dramaserie. Knight vertelde: “Mijn ambities zijn om een verhaal te maken van een familie tussen twee oorlogen in, dus wilde ik altijd eindigen met het eerste luchtalarm in Birmingham in 1939. Het zal nog drie seizoen duren om dat punt te bereiken.”

Het vijfde seizoen van de historische dramaserie staat gepland voor 2019, en seizoen zes en zeven zullen respectievelijk in 2020 en 2021 worden uitgezonden. De serie ging in 2013 van start en vertelt het verhaal van de criminele bende Peaky Blinders en hun familie en activiteiten vlak na de terugkeer van de mannelijke leden net na de Eerste Wereldoorlog.

Knight vertelde verder over de film: “Ik wil het niet doen aan het einde, maar misschien tussen twee seizoenen door.” Naast Cillian Murphy als Thomas Shelby leider van de Peaky Blinders spelen ook Helen McCory, Paul Anderson, Sam Niell, Tom Hardy en Adrian Brody hoofd- en/of gastrollen in de BBC Two serie. De vier seizoenen van Peaky Blinders zijn in Nederland te zien op Netflix en Videoland.

Denk jij dat het goed is dat het einddoel al in zicht is voor Peaky Blinders?


Embed from Getty ImagesSteven Knight
Vorige aflevering
Mr. Jones
Mr. Jones
05x06
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1