Peaky Blinders

8.6 / 10
58 min
Misdaad, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Misdaadserie Peaky Blinders krijgt twee nieuwe seizoenen

Peaky Blinders is een Engelse historische misdaadserie van de zender BBC Two. De serie ging in première in 2013 en heeft inmiddels vier seizoenen gehad.

Peaky Blinders speelt zich af in Birmingham, net na de Eerste Wereldoorlog. Centrale figuur is Thomas 'Tommy' Shelby, die de leiding heeft over een van de meest angstaanjagende bendes van de stad, de Peaky Blinders.In 2019 zal het vijfde seizoen verschijnen. Maar daarmee komt de serie niet ten einde. Maker Steven Knight heeft aan BBC News gemeld dat het zesde seizoen in 2020/2021 beschikbaar komt. Hoofdrolspeler Cillian Murphy (Thomas 'Tommy' Shelby) heeft toegezegd weer te zullen deelnemen en dat geldt tevens voor de meeste andere belangrijke acteurs uit de cast. Ook is de BBC van plan een zevende seizoen te laten produceren.

Lees hier een recensie over seizoen vier die MijnSerie in januari publiceerde.
Vorige aflevering
Mr. Jones
Mr. Jones
05x06
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00