Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Trailer voor het allerlaatste zesde seizoen van Peaky Blinders

By the order of the Peaky 'fooking' Blinders krijgen de fans aan het begin van het nieuwe jaar een trailer maar helaas nog geen startdatum.

"This will be the end of it."

Het einde van de Shelby's en Peaky Blinders is nabij. Begin 2022 zal het laatste seizoen van start gaan bij BBC One. Begin 2021 werd het laatste seizoen aangekondigd, nu is er een trailer vrijgegeven en zal er nog een film komen om alles af te ronden.

Cillian Murphy is terug als Tommy Shelby, op zoek naar een middel voor de titulaire clan uit Birmingham om eindelijk te rusten. Ook zullen onder meer Tom Hardy, Paul Anderson, Finn Cole, Anya Taylor-Joy en Sophie Rundle terugkeren. Stephen Graham zal ook terugkeren. Co-ster Helen McCrory stierf in april 2021. Het lot van haar tante Polly wordt niet bekendgemaakt in de trailer.



Maker en schrijver Steven Knight zei eerder over het zesde seizoen: " Peaky is terug en met een knal. Na de gedwongen productievertraging als gevolg van de Covid-pandemie, bevindt het gezin zich in extreem gevaar en is de inzet nog nooit zo hoog geweest. We geloven dat dit de beste serie van allemaal zal zijn en zijn er zeker van dat onze geweldige fans er dol op zullen zijn. Terwijl de tv-serie op zijn einde loopt, gaat het verhaal in een andere vorm verder.”

Het geliefde drama, gecreëerd en volledig geschreven door Knight, werd acht jaar geleden voor het eerst uitgezonden op BBC Two, won de BAFTA voor beste drama in het vierde seizoen en maakte vervolgens de overstap naar BBC One in 2019 met een publiek van meer dan 7 miljoen. Buiten het VK wordt het uitgezonden op Netflix .
Video on youtube
Vorige aflevering
Lock and Key
Lock and Key
06x06
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Peaky Blinders