Peacemaker (2022)

-
42 min
Superhelden
Volg deze serie
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor Peacemaker (2022)

James Gunn's Peacemaker (2022) heeft een premièredatum en een teaser-trailer.

De eerste teaser trailer van schrijver/regisseur James Gunn ‘s Peacemaker (2022) is uitgebracht bij DC FanDome. Tijdens het evenement werd ook onthuld dat de serie, geproduceerd door Peter Safran, op donderdag 13 januari in première gaat bij HBO Max .

Peacemaker (2022) zal de oorsprong onderzoeken van het personage dat John Cena voor het eerst portretteerde in Gunn's (foto) film uit 2021, The Suicide Squad. Het beeldt een meeslepende ijdele man uit die koste wat kost in vrede gelooft, hoeveel mensen hij ook moet doden om die te krijgen.In de serie zien we Cena als Peacemaker, Danielle Brooks als Adebayo, Freddie Stroma als Vigilante, Jennifer Holland als Harcourt, Steve Agee als Economos, Chukwudi Iwuji als Murn en Robert Patrick als Auggie Smith.

Gunn schreef alle acht afleveringen van Peacemaker (2022) en regisseerde er vijf, waaronder de eerste. Gunn, Safran en Matt Miller dienen als uitvoerend producenten van de serie, met Cena als co-uitvoerend producent.

Peacemaker (2022) is gebaseerd op personages uit DC en wordt geproduceerd door Gunn's Troll Court Entertainment en The Safran Company in samenwerking met Warner Bros. Television.

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Peacemaker (2022)