Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NBC heeft The Office, Parks and Recreation en Community verlengd

NBC heeft drie series van haar donderdagavond komedies verlengd voor volgend seizoen. The Office, Parks and Recreation en Community zullen terugkeren in 2011-2012.
"Ik ben zo blij met deze drie uitstekende komedies die allemaal erg vernieuwd zijn" zei Bob Greenblatt, voorzitter van NBC Entertainment.

Veteraan onder de series is The Office, de serie haalde dit seizoen een gemiddelde van 7,7 miljoen kijkers per afleveringen. Steve Carell's afscheid aflevering is gepland en zal aan het einde van april te zien zijn bij de zender.
Parks and Recreation, op dit moment in het derde seizoen, haalt een gemiddelde van 5,5 miljoen kijkers per aflevering. Met de verhuizing naar het latere tijdslot van 21:30 is de serie 17 procent gestegen ten opzicht van het jaar daarvoor. (5,5 miljoen kijkers versus 5,1 miljoen kijkers)
Community, op dit moment in het tweede seizoen, haalt een gemiddelde van 4,7 miljoen kijkers per afleveringen.

Door deze pick-ups is de donderdag avond voor volgend seizoen al goed gevuld. NBC had al bekend gemaakt dat de serie 30 Rock volgend jaar zou terugkeren. Alleen over de series Outsourced en Perfect Couples is nog geen beslissing genomen. De series Parks and Recreation en Community werden onlangs bekroond op het jaarlijkse PaleyFest.
Vorige aflevering
One Last Ride (2)
One Last Ride (2)
07x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Parks and Recreation