Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NBC vernieuwt Parks and Recreation maar cancelt vier series

De Amerikaanse zender NBC heeft de serie Parks and Recreation vernieuwd voor een zesde seizoen. Dat er een nieuw seizoen zou komen was een beetje onverwachts. Het vijfde seizoen haalde mindere kijkcijfers dan de vorige seizoenen. Toch heeft NBC besloten om de serie te vernieuwen. Het zesde seizoen zal bestaan uit 22 afleveringen. De serie sluit zich aan bij de al eerder vernieuwde series: Parenthood, Grimm, Revolution, Chicago Fire en Law & Order: SVU.

Ondanks het goede nieuws van Parks and Recreation kwam de zender ook met slechts nieuws. Er zijn namelijk vier series niet verlengt, namelijk 1600 Penn, Guys With Kids, Up All Night en Whitney.

Voor Up All Night was het niet echt een verrassing. In februari verliet hoofdrolspeelster Christina Applegate de serie omdat ze het niet eens was met de veranderingen in de serie. Zonder hoofdrolspeelster doorgaan was blijkbaar geen oplossing.

Nieuwkomers 1600 Penn en Guys With Kids haalden te weinig kijkcijfers. De pilot van 1600 Penn haalde bijna zeven miljoen kijkers maar de rest van de afleveringen heeft dit nooit gehaald. Ook bij Guys with Kids gingen de kijkcijfers snel omlaag.

Whitney stopt naar twee seizoenen, de serie verloor veel kijkers in het tweede seizoen met als dieptepunt de seizoensfinale.
Vorige aflevering
One Last Ride (2)
One Last Ride (2)
07x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JessicaD
10 Mei 2013 13:57 -
Jammer van 1600 Penn en Guys With Kids. Vond het wel vermakelijk series.
Reageer
avatar_Nilkes
10 Mei 2013 18:45 -
Jammer van Whitney. Fijne 'quilty pleasure'-serie als je het mij vraagt. Was niet goed, maar wel gewoon leuk (A).
Reageer
Parks and Recreation