Paradise Lost (2020)

-
45 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Paradise Lost (2020) in april bij Spectrum

Paradise Lost (2020) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Spectrum. De serie gaat in april van start.

De hoofdrollen in Paradise Lost (2020) worden gespeeld door Josh Hartnett en Bridget Regan. De serie met tien afleveringen, van Paramount Television Studios en Anonymous Content, verschijnt op maandag 13 april bij Spectrum.

Dit gotische mysterie speelt zich af in het kleine stadje Mississippi en volgt de verloren zoon Yates Forsythe (Josh Hartnett), terwijl hij terugkeert naar zijn woonplaats met zijn vrouw Frances (Bridget Regan). Zij is een vrouw die heel nieuw is in deze oude gemeenschap. Terwijl explosieve geheimen worden ontrafeld, wordt de loyaliteit van Yates getest terwijl hij worstelt om te kiezen tussen zijn verleden en zijn toekomst.


Josh Hartnett

De cast bestaat verder uit Barbara Hershey (Once Upon a Time), Nick Nolte (Gracepoint), Gail Bean (Snowfall), Danielle Deadwyler (The Gifted), Shane McRae (Sneaky Pete) en Silas Weir Mitchell (Grimm). Rodes Fishburne (Blood & Oil) fungeert als maker en schrijver, uitvoerend producent en co-showrunner naast Arika Lisanne Mittman (Dexter).
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
De nieuwe Apple TV+ serie, met onder andere Chris Evans en Jaeden Martell, gaat eind april in première. De trailer staat online en er is meer castingnieuws.
Vandaag, 12:00
1
De première van het derde seizoen van Killing Eve vindt twee weken eerder plaatst dan gepland. Oorspronkelijk ging het nieuwe seizoen 26 april in première.
Vandaag, 11:00
2
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
3
AMC heeft de muzikale dramedyserie National Anthem van Scott Z. Burns besteld. Mark Johnson is uitvoerend producent van de serie.
Gisteren, 11:55
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03